ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.9.13

Success story ΙΙ με Χρηματιστήριο, οικονομία και Χρυσή Αυγή


Success story ΙΙ με Χρηματιστήριο, οικονομία και Χρυσή Αυγή
 Με επικοινωνιακό ντεμαράζ σε όλα τα επίπεδα απαντά η κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία, ξεκινώντας από την προσπάθεια πόλωσης με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη μέχρι τον βομβαρδισμό με οικονομικά στοιχεία, για μικρότερη ύφεση, κάμψη της ανεργίας και το ταξίδι του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες. Παράλληλα το Χρηματιστήριο φαίνεται να επενδύει στη νέα version του success story που επιχειρεί να περάσει το Μαξίμου.
Στην πολιτική επικαιρότητα σήμερα κυριαρχεί το "μίνι" διάγγελμα του πρωθυπουργού, οι αντεγκλήσεις του Χρύσανθου Λαζαρίδη με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι επικρίσεις κατά της Χρυσής Αυγής.
Στα οικονομικά η νέα ανοδική κίνηση του Χρηματιστηρίου που πυροδοτείται από τα καλύτερα των αναμενομένων οικονομικά στοιχεία, με πρώτες τις δηλώσεις Στουρνάρα για μικρότερη ύφεση που αναμένεται να διαμορφωθεί στο 3,8%, την πρώτη -μετά από δυο χρόνια- κάμψη της ανεργίας στο τρίμηνο.
Παράλληλα γίνεται συντονισμένη προσπάθεια να περάσει στα media το σκληρό διαπραγματευτικό προφίλ της κυβέρνησης προς την τρόικα, με τους κκ Σαμαρά, Βενιζέλο και Στουρνάρα να ζητούν πρόσθετη στήριξη για το 2014 αλλά με κόκκινη γραμμή τα νέα μέτρα.
Οι κινήσεις όλων των κυβερνητικών παραγόντων επαναφέρουν τους σχεδιασμούς για ανατροπή του αρνητικού πολιτικού και οικονομικού κλίματος, εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τις γερμανικές εκλογές και των μετεκλογικών ισορροπιών στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωζώνης. Εν συνεχεία θα επανατροφοδοτηθούν σενάρια εκλογών...
Η οργανωμένη επικοινωνιακή αντεπίθεση της κυβέρνησης δίνει την αίσθηση ότι κυοφορούνται ιδιαίτερα σημαντικές εξελίξεις και αναζωπυρώνουν τα σενάρια για εκλογές και πολιτικές εξελίξεις.
Η συμπίεση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής με βάση τα πρόσφατα γεγονότα και η προσπάθεια ανάδειξης του κυβερνητικού έργου σε όλες τις πτυχές του καθώς και η σφυρηλάτηση του νέου σκληρού προφίλ απέναντι στην τρόικα, μοιάζουν με πρόβα τζενεράλε ενόψει ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: