ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.10.13

Θέλουν 1 δισ., αναίμακτη συμφωνία για χρέος, χωρίς νέα μέτρα


Θέλουν 1 δισ., αναίμακτη συμφωνία για χρέος, χωρίς νέα μέτρα
Τη γραμμή της πολιτικής αποσταθεροποίησης στο ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού υιοθετεί η κυβέρνηση, επιχειρώντας να πείσει τους δανειστές να εξετάσουν τη λύση για νέο δάνειο ή να παραβλέψουν το χρηματοδικό. Το οικονομικό επιτελείο "καίγεται" για την εκταμίευση του 1 δισ. που έχει μείνει από τη δόση του Ιουλίου, προσκρούει όμως στην ανάκγη επιστροφής των επιδοτήσεων στις αμυντικές βιομηχανίες. Το οικονομικό επιτελείο επιχειρεί να εντάξει αυτό το θέμα στο πλαίσιο της ευρύτερης διαπραγμάτευσης και να υπαναχωρήσει στη συνέχεια, επιτυγχάνοντας συμφωνία επί ενός μεγαλύτερου πακέτου.
Όπως διαμύνησε χθες ο επικεφαλής του EuroWorking Group, Τόμας Βίζερ, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πιθανό καθώς η Κομισιόν δεν βρίσκεται σε αρμονία γύρω από κάποια λύση και μελετά μεμονωμένα τα σενάρια και τις εξελίξεις. Όπως επισήμανε και ο κ. Βίζερ στην Ευρώπη η Ελλάδα δεν έχει υποστηρικές λόγω της ασυνεπούς πολιτικής συμμαχιών και της πλήρους δέσμευσης στο γερμανικό άρμα. 
Το  οικονομικό επιτελείο γνωρίζει τη στάση του ΔΝΤ και την προσπάθεια πρόκλησης ατυχήματος, το οποίο θα θέσει σε κίνηση τους δυσκίνητους μηχανισμούς της Ευρωζώνης και θα αναγκάσει τους πολιτικούς ηγέτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Μέχρι στιγμής πάντως επιτυγχάνεται το σενάριο της καθυστέρησης, με τον υπουργό Οικονομικών να βλέπει συμφωνία στα τέλη του έτους. 
Από το ΔΝΤ υποστηρίζουν ότι δεν θα επιτρέψουν τη διαιώνιση της κατάστασης και πως θα θέσουν veto σε μια σειρά από θέματα τα οποία άπτονται των υποχρεώσεων της Ελλάδας και είχαν μπει στην κατάψυξη.
Ο Γιάννης Στουρνάρας τόνισε ακόμη ότι όλα τα σενάρια για την κάλυψη του κενού (νέο δάνειο-γέφυρα, μετακύλιση ομολόγων ή συνδυασμός αυτών) παραμένουν στο τραπέζι. 
Επίσης υποβάθμισε το θέμα να υπάρξει νέα ένταση στις σχέσεις με την τρόικα λόγω των κυβερνητικών αποφάσεων για το επίδομα θέρμανσης φέτος παρά τις ενστάσεις των εκπροσώπων των δανειστών.



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: