ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.10.13

Μας κυβερνάει το 2% - Δημοσκόπηση ΣΟΚ θα δει το φως της δημοσιότητας

Του Γιώργου Καρακίτσου (geo.kara@hotmail.com)

Σταματάει το μυαλό σου αγαπητέ αναγνώστη. Ο λόγος είναι απλός. Αυτή τη στιγμή παίρνει αποφάσεις για το μέλλον μας ένα "κόμμα" που στις τελευταίες εκλογές έλαβε 12% (ένας θεός ξέρει πως έγινε αυτό).
Ο λόγος για το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, το οποίο αυτή τη στιγμή σύμφωνα με δημοσκόπηση που ακόμα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, λαμβάνει με στρογγυλοποίηση (!) το 2% (!). Με λίγα λόγια; Το 98% των πολιτών δεν θέλει αυτό το κόμμα και δεν το θέλει για να παίρνει αποφάσεις για την ζωή του.
Φυσικά, το 2% πιστεύω πως είναι ένα απολύτως δικαιολογημένο ποσοστό, καθώς ο κόσμος έχει ξυπνήσει. Για να χρησιμοποιήσω και τα λόγια του Φαήλου -με τον οποίο στο συγκεκριμένο συμφωνώ 100%- "Το ΠΑΣΟΚ έχει τη μήτρα της λαμογιάς – Λεηλάτησε επί 30 χρόνια την Ελλάδα".
Και αυτό ακριβώς συνέβη αγαπητέ αναγνώστη, το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε την Ελλάδα, και έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την καταστροφή της χώρας. Είναι ένα κόμμα που του αξίζει η διάλυση που έχει πάθει σήμερα.
Η δημοσκόπηση που προανέφερα, "κλείνει" στις 10/11 και προς το παρόν είναι απίστευτα τα ποσοστά που έχουν φτάσει τα δυο "μεγάλα" κόμματα, που πλέον μόνο μεγάλα δεν είναι. Χαρακτηριστικό είναι πως από τα 5.000~ άτομα που έχουν ψηφίσει μόλις 19 μέχρι τώρα έχουν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ. Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς μέσω του ιστότοπου news-up.gr.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: