ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.10.13

Πρόστιμο 75.000 ευρώ σε τράπεζα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

Πρόστιμο 75.000 ευρώ επέβαλε σε εγχώριο τραπεζικό ίδρυμα η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, λόγω ατασθαλιών στην πολιτική της προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Ειδικότερα, η εν λόγω τράπεζα το διάστημα 2007-2011, αγόρασε από διαφημιστικές εταρείες, λίστες πελατών με προσωπικά δεδομένα.
Οι εν λόγω λίστες απαρτίζονταν από άτομα με υψηλά εισοδήματα και περιελάμβαναν το ΑΦΜ, τον αριθμό ταυτότητας, την διεύθυνση κατοικίας αλλά και τους αριθμούς των τηλεφώνων των ατόμων.
Σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής, η τράπεζα αγόρασε, τήρησε σε αρχείο και επεξεργάστηκε για δικούς της οικονομικούς σκοπούς, λίστες με παρανόμως συλλεχθέντα προσωπικά δεδομένα».

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: