ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.13

ΛΕΝΕ.."Ο Σαμαράς εκβιάζει την τρόικα με εκλογές" ..ΤΟ "ΕΚΒΙΑΖΕΙ" ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??... ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Σαμαράς εκβιάζει την τρόικα με εκλογές
Τις κόκκινες γραμμές και τους πολιτικούς εκβιασμούς σε υψηλούς τόνους χρησιμοποιιεί πλέον η κυβέρνηση επιχειρώντας να σταματήσει τη συζήτηση για τη λήψη νέων μέτρων. Όπως διέρρευσαν πηγές του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος η απειλή για εκλογές διατυπώθηκε από τον πρωθυπουργό και στη συνάντηση με την Κριστίν Λαγκάρντ. Το ζήτημα επαναφέρουν και κυβερνητικά στελέχη μετά τις δηλώσεις Άσμουσεν. η επιθετική ρητορική που διατυπώνεται ευθαρσώς στα ελληνικά media αλλά χαμηλόφωνο στα διεθνή αποτελεί τροχοπέδη για το διακυρηγμένο στόχο της κυβέρνησης που είναι η προσέλκυση νέων επενδύσεων.
Αξίζει να σηειωθεί ότι η προσπάθεια διαμεσολάβησης από τον προέδρο του EuroWorking Group Τόμας Βίζερ, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γ.Στουρνάρα, δεν απέδωσε καρπούς.
Η παρουσία του ακιωματούχου ήταν περισσότερο διαμεσολαβητικού τύπου καθώς οι σχέσεις με με την τρόικα είναι σε ρήξη και οι προϊστάμενοι των τεχνικών κλιμακίων ελέγχονται από το ΔΝΤ ο κος Βίζερ επιχείρεί να γεφυρώσει το χάσμα και να βρει τη χρυσή τομή που απαιτείται για την εκταμίευση του 1 δισ., υπόλοιπο από τη δόση του Ιουλίου.
Για τα τεχνικά κλιμάκια, των οποίων προΐσταται ο κος Βίζερ, μείζον θέμα αποτελεί η αμυντική βιομηχανία, όπου η ΕΕ απαιτεί επιστροφή των κρατικών επιδοτήσεων, πράγμα που οδηγεί ντε-φάκτο σε λουκέτο.
Αύριο, Πέμπτη, μάλιστα προγραμματίζεται σύμφωνα με αξιωματούχο του ΥΠΟΙΚ, τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την τρόικα.
Από το περιβάλλον του Γιάννη Στουρνάρα διαρρέεται ότι η συζήτηση επεκτάθηκε και στο θέμα της βιωσιμότητας και της διαχείρησης του χρέους
Ενδεικτική της ανησυχίας που υπάρχει στην κυβέρνηση σχετικά με τις απαιτήσεις που θα προβάλλουν οι δανειστές μετά την αξιολόγηση είναι η δήλωση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στον Σκάι ότι εάν η τρόικα ζητήσει από την κυβέρνηση να εφαρμόσει νέα οριζόντια μέτρα, τότε πρέπει να αποφασίσει ο λαός με εκλογές.
Ειδικότερα, στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τον πρόεδρο του EuroWorking Group Τόμας Βίζερ που διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες στο υπουργείο Οικονομικών, βρέθηκαν και τα χρονοδιαγράμματα των αποφάσεων για το χρηματοδοτικό κενό το 2014 και για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.
Όπως δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών, στην ίδια γραμμή με τις επίσημες δηλώσεις στο τελευταίο Eurogroup, οι αποφάσεις για το χρηματοδοτικό κενό θα ληφθούν έως τον Δεκέμβριο, ενώ οι αποφάσεις για τη βιωσιμότητα του χρέους θα ληφθούν τον Απρίλιο και μετά την οριστικοποίηση από την Eurostat των στοιχείων για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013.
Για το δημοσιονομικό κενό για το 2014, το οποίο προσδιορίζεται από τους επικεφαλής της τρόικας σε 2 δισ. ευρώ, ο συγκεκριμένος παράγοντας παρέπεμψε στις νέες επαφές της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των δανειστών. 
Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, το κύριο πρόβλημα μεταξύ των τεσσάρων προαπαιτούμενων είναι το ζήτημα των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και, όπως ανέφερε το κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου, «αύριο μάλλον θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής της τρόικας για το συγκεκριμένο θέμα».


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: