ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.10.13

Κάηκε η μπλόφα των εκλογών!!

Κάηκε η μπλόφα των εκλογών
Πυροσβεστικές παρεμβάσεις στο εκρηκτικό σκηνικό που αυτοβούλως τροφοδότησε η κυβέρνηση επιχειρεί το Μέγαρο Μαξίμου αντιλαμβανόμενο ότι οι διαστάσεις που προσέλαβε η απειλη πρόωρων εκλογών ως χαρτί στη διαμάχη με την τρόικα. Όπως αποκάλυψε το Sofokleousin.gr ο διεθνής παράγοντας φάνηκε να αναστατώνεται από τα σενάρια πολιτικής αποσταθεροποίησης με τις προεσβείες των ΗΠΑ και της Γερμανίας να αναφέρονται στον κίνδυνο αυτό στις τελευταίες εκθέσεις τους. Η αντίδραση αυτή αποτέλεσε ηχηρή προειδοποίηση προς το Μαξίμου για την αξιοπιστία της κυβέρνησης και του προσώπου του πρωθυπουργού.
Έτσι τώρα επιχειρείται να κατέβουν οι τόνοι στην διελκυστίνδα με την τρόικα και να περιοριστεί το μέτωπο της διαπραγμάτευσης στα τεχνικά ζητήματα και στην αποτελεσματικότητα των ασκούμενων και προτεινόμενων πολιτικών.
Η κυβέρνηση επιχειρώντας να ανακτήσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας, να δείξει σκληρό προφίλ προς την τρόικα και να αναγάγει το ζήτημα της λήψης μέτρων και του καθορισμού του νέου πλαισίου σε θέμα υψηλής πολιτικής δρα εμπρηστικά καταγγέλωντας δια στόματος του Γιάννη Στουρνάρα τους εκπροσώπους των δανειστών για κοινωνική αναλγησία και πολιτική υπεροψία.
Παράλληλα γίνεται προσπάθεια δημιουργίας αδιεξόδων στη διαπραγμάτευση με την τρόικα ώστε οι εκπρόσωποι των δανειστών να αναπέμψουν τα ζητήματα σε αώτατο πολιτικό επίπεδο και να εισαχθούν εν τέλη προς συζήτηση-διαπραγμάτευση στο Eurogroup και στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.
Ο υπουργός Οικονομικών αιφνιδίασε αφήνοντας το προφίλ του ψυχρού τεχνοκράτη και απευθυνόμενος προς την τρόικα δήλωσε ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μη σέβεται τις θυσίες που έχει κάνει μέχρι τώρα ο ελληνικός λαός επισημαίνοντας παράλληλα τα μεγάλα βήματα που έχει κάνει η Αθήνα στο δημοσιονομικό κομμάτι με τη μείωση του ελλείμματος και τις διαρθρωτικές αλλαγές.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε, εμμέσως, και ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος από το βήμα της Βουλής κάλεσε την τρόικα να αλλάξει ρητορική ενισχύοντας έτσι τις σχέσεις εμπιστοσύνης με την κυβέρνηση.
Όπως έχει αποκαλύψει το Sofokleousin.gr η κυβέρνηση πάτησε νάρκη στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα καθώς είχε υιοθετήσει απριόρι τη γερμανική γραμμή για καθυστερώντας τις διαπραγματεύσεις και διασπώντας τα θέματα σε επιμέρους ζητήματα. Το ΔΝΤ είχε εξ αρχής προτείνει συνολική διαπραγμάτευση για τη βιωσιμότητα και όχι για τη διαχείριση του χρέους, με στόχο να μειωθεί το βάρος και να αναδιαρθρωθεί η διαδικασία αποπληρωμής του.
 
Η ελληνική κυβέρνηση επέμεινε στην πολιτική διαίρεσης των θεμάτων απεμπολίζοντας καίρια διαπραγματευτικά όπλα για να βρεθεί χωρίς συμμάχους στη μέγγενη της τρόικας και αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της μη-καταβολής της δόσης του 1 δισ. και της ευρύτερης εμπλοκής της χρηματοδότησης.
Κόκκινες γραμμές
Η Αθήνα δεν συζητά σε καμία περίπτωση τα περί 2 δισ. ευρώ που έχουν «βρει» οι δανειστές για το 2014 και επιμένει ότι τα μέτρα θα είναι διαρθρωτικού χαρακτήρα και δεν ξεπερνάνε τα 500 εκατομμύρια ευρώ. Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν ξεκαθαρίσει ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να περάσει οριζόντια μέτρα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει τονίσει ότι το μεγαλύτερο μέρος του πλεονάσματος θα κατευθυνθεί προς την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων και των ένστολων.
Η κυβέρνηση θέλει λύση στο θέμα της βιωσιμότητας του χρέους το αργότερο μέχρι τις ευρωεκλογές και για πολιτικούς λόγους σε εφαρμογή των αποφάσεων του Eurogroup που αποφάσισε παρεμβάσεις για την ελάφρυνση του χρέους σε περίπτωση που η Ελλάδα πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα.
Ο Γιάννης Στουρνάς επιχειρεί να πείσει ότι η μετακύλιση ομολόγων είναι μία εφικτή και ανώδυνη λύση, για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού, εν αντιθέσει με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που έσπευσε μέσω του Γιόργκ Άσμουσεν να αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Οι δανειστές επιμένουν να ψιθυρίζουν ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί ένα νέο μνημόνιο κάτι που η κυβέρνηση με τον πιο επίσημο τρόπο έχει ξεκαθαρίσει πως ακόμη και αν συμβεί δεν θα συνοδευτεί με άλλα μέτρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://zerogeographic.wordpress.com/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-downloads/