ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.10.13

Το όνομα του τόξου.



Τον τελευταίο καιρό ένας καινούργιος όρος εμφανίστηκε και καθιερώθηκε στην  πολιτική ορολογία του τόπου και που κατ επανάληψη ακούγεται στη Βουλή, αυτός του λεγόμενου «Συνταγματικού τόξου». Μια εννοιολογική περιοχή που υποτίθεται ότι εντάσσονται, κινούνται και δρουν  τα κόμματα που λειτουργούν σύμφωνα με το Σύνταγμα, τον Καταστατικό Χάρτη της Χώρας.
Όμως είναι έτσι;;; Και ποια είναι αυτά τα κόμματα;; Ποια κόμματα είναι αυτά που υποτάσσονται και αποφασίζουν για τις τύχες των πολιτών και της Χώρας με βάση το Σύνταγμα;; Μήπως αυτά που περιλαμβάνουν στις τάξεις τους ακόμα και καθηγητές του Συνταγματικού Δικαίου, που εκ των πραγμάτων θα έπρεπε να εφαρμόζουν ένα προς ένα τα άρθρα του Συντάγματος;;
Μήπως είναι τα ίδια αυτά κόμματα του τόξου αυτού που έχουν μετατρέψει το Σύνταγμα σε τσιχλόφουσκα που όταν τους συμφέρει το επικαλούνται για τα οφέλη τους ενώ όταν πάλι ενεργούν σε βάρος των πολιτών και του τόπου το μασάνε και το κρύβουν κάτω από τη γλώσσα τους;;;

Να αρχίσουμε από την   Ακροτελεύτια διάταξη, το Άρθρο 120, που αναφέρει ότι:
1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Εδώ λοιπόν  βλέπουμε ότι η παράγραφος 2 αναφέρει ότι ο σεβασμός του Συντάγματος αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση ΟΛΩΝ των Ελλήνων και δεν εξαιρεί τους πολιτικούς που το βιάζουν και το παραβιάζουν κατά κόρον.
Παρακάτω στην επόμενη παράγραφο που αναφέρει για το σφετερισμό με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή, ας αναρωτηθούμε πως πήραν τα κόμματα αυτά την εξουσία κατά τις τελευταίες εκλογές που έγιναν στη Χώρα και την οδήγησαν στο σημερινό της κατάντημα της απώλειας της κυριαρχίας της, της διεθνούς ανυποληψίας και τους πολίτες στην απόλυτη ένδεια και εξαθλίωση.
Ο πρώτος αρχηγός κόμματος ελέω πατρός και πρώτου διδάξαντος διατυμπάνιζε με στεντόρεια φωνή ότι «λεφτά υπάρχουν, δισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια» (οι λόγοι του κυκλοφορούν στο Youtube)  υποσχόμενος ευημερία στους υποψήφιους ψηφοφόρους και μετέπειτα θύματα του, σφετερίστηκε την ψήφο τους για να αναρριχηθεί στην εξουσία, άρα είναι καταφανέστατα υπόλογος, παράνομος, συνταγματικός παραβάτης, ποινικά κολάσιμος και υπεύθυνος σύμφωνα με το νόμο και για όποιες παραλείψεις, παρατυπίες και παρανομίες διέπραξαν τα στελέχη του εν γνώσει του και με την αποδοχή του.
Ο δεύτερος και σημερινός πρωθυπουργός για την άγρα ψηφοφόρων, διατυμπάνιζε την «επαναδιαπραγμάτευση» των όρων των μνημονίων, και είδαμε το μετέπειτα αποτέλεσμα.

Στην επόμενη παράγραφο που ορίζει σαν θεματοφύλακα της τήρησης του Συντάγματος τον πατριωτισμό των Ελλήνων, οι αποδείξεις έρχονται από μόνες τους οσάκις έχουν διαμαρτυρηθεί οι πολίτες για την υπεράσπιση των συνταγματικών τους δικαιωμάτων και έχουν φιλοφρονηθεί από τους πραιτωριανούς του καθεστώτος με άγριο ξύλο και τόνους χημικών.
Βλέπουμε λοιπόν ότι από τις τέσσερις παραγράφους του βασικού αυτού Άρθρου, οι τρεις ήδη έχουν παραβιαστεί από τους ορκισμένους ενώπιον του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας με το χέρι στο Ιερό Ευαγγέλιο για την τήρηση των Νόμων και του Συντάγματος «φύλακες» και «τηρητές» του.  
Άρθρο 59 παράγρ.1: Οι βουλευτές πριν αναλάβουν τα καθήκοντά τους δίνουν στο Βουλευτήριο και σε δημόσια συνεδρίαση τον ακόλουθο όρκο:
“Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου”.

Πάμε παρακάτω:
Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα, Άρθρο 4, παράγραφος 1:
«Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου».
Εδώ δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε παραπέρα, όλοι γνωρίζουμε πόσο «ίσοι» είναι οι Έλληνες, ειδικά οι Βο(υ)λευτές με τα άπειρα προνόμια, οι υπάλληλοι της  Βουλής, οι εργατοπατέρες κ.α. ων «ουκ έστιν αριθμός», οι αναγραφόμενοι σε διάφορες λίστες φοροφυγάδων, φοροκλεπτών, και λοιπών «προνομιούχων».
Στο ίδιο Άρθρο και στην παράγραφο 5 αναφέρεται ότι:
« Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους».
Εδώ είναι που συντελείται το μεγάλο έγκλημα, η πραγματική προδοσία της ηθικής υπόστασης του ανθρώπου και του πολίτη. Κανείς από τους κυβερνώντες και τους κατά περίπτωση σφουγκοκωλάριους τους δεν έχει λάβει υπόψη τους στους διάφορους φορομπηχτικούς και φοροεισπραχτικούς νόμους που εκδίδουν  ακόμα και στον ύπνο τους, αυτό το «ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ». Έτσι έρχονται αυτοί οι υπάνθρωποι που αφήνουν τους φοροφυγάδες των λιστών να χαίρονται ελεύθεροι τους «κόπους» τους και ζητούν από τους πολίτες να τους πληρώνουν από αυτά που δεν έχουν. Το λογικό είναι να φορολογείς έσοδα, και όχι υπάρχοντα. Ακόμα και επί τουρκοκρατίας, με τα χαράτσια  επιβαρύνονταν τα «γεννήματα», οι παραγωγές, δηλαδή τα έσοδα.
Εδώ με την εντός «συνταγματικού τόξου» και κατ ευφημισμό δημοκρατική κυβέρνηση φορολογούνται ακόμα και οι πέτρες, τα χωράφια, άσχετα αν καλλιεργούνται ή όχι, τα ακίνητα που δεν αποφέρουν εισόδημα, άσχετα αν κατά την αγορά τους ή την ανέγερσή τους πληρώθηκαν όλοι οι φόροι που έπρεπε.
Ακόμα έχουμε φτάσει στο σημείο να οφείλει ο πολίτης στο κράτος φόρους περισσότερους  ακόμα και από το μισθό ή τη σύνταξη που εισπράττει. Για τέτοιο παραλογισμό μιλάμε.
Σήμερα ( 18/10) ακούσαμε ότι οι οφειλές των πολιτών στο Δημόσιο ανέρχονται σε 22 δις. Παράξενο;; Όχι βέβαια;; Και σίγουρα το νούμερο αυτό θα ανεβαίνει κάθε μήνα.

Να αναφερθούμε και σε μερικές σκανδαλώδεις ρυθμίσεις που φρόντισαν οι «αδιάφθοροι» πολιτικοί μας να θεσπίσουν για πάρτη τους;;; Όχι δεν μιλάμε για την γνωστή βουλευτική ασυλία για την οποία φρόντισε ο γνωστός «μέγας» συνταγματολόγος, που έχει γίνει η γενεσιουργός αιτία κάθε αισχρής πράξης σε βάρος της Χώρας και των νόμων, που τόσες συζητήσεις έχει προκαλέσει κατά καιρούς.
Να αναφερθούμε στο Άρθρο 56  παράγραφο 1, που αποκλείει την υποψηφιότητα σε έμμισθους δημόσιους λειτουργούς και υπαλλήλους, που προσδιορίζονται  και που στην επόμενη παράγραφο 2 οι «πονηροί» λαξευτές του συντάγματος φροντίζουν τους εαυτούληδές τους:
« Από τους περιορισμούς της προηγούμενης παραγράφου εξαιρούνται οι καθηγητές των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων».
Καταλάβατε τώρα γιατί δεν μπορεί ο πολιτικός χώρος να απαλλαγεί από τους «συνταγματολόγους» που μας έχουν κατσικωθεί στο σβέρκο χρόνια τώρα διατηρώντας και την πανεπιστημιακή έδρα, τους μισθούς και τα προνόμια;;

Να πούμε για τις λοιπές παραβιάσεις όπως του Άρθρου 9Α στο οποίο ορίζεται ότι «Καθένας έχει δικαίωμα προστασίας από τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση, ιδίως με ηλεκτρονικά μέσα, των προσωπικών του δεδομένων, όπως νόμος ορίζει. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων διασφαλίζεται από ανεξάρτητη αρχή, που συγκροτείται και λειτουργεί, όπως νόμος ορίζει».
Προστασία που κάθε άλλο παρά υφίσταται όταν ακόμα και χτες γνωστός «Ταρζάν» της τηλοψίας εμφανίστηκε σε κανάλι να κατέχει συνομιλίες διάρκειας 2,5 ωρών πρώην Υπουργού με συνεργάτη του, ήδη προφυλακισμένων, που όπως ισχυρίστηκε έφτασαν στην κατοχή του  (από που;;;;) σαν ηχητικό ντοκουμέντο.
Ή μήπως ξεχάσαμε τις πρόσφατες επικοινωνίες των στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής που απολαύσαμε όλοι από τα κάθε είδους κανάλια με κάθε λεπτομέρεια; Από πού διέρρεαν σε απευθείας μετάδοση;; Και αν υπήρχε λόγος παραβίασης του απορρήτου αυτό δεν αφορούσε μόνο τις δικαστικές αρχές;;
Θα μπορούσαμε να απασχολήσουμε πολλές σελίδες αναφερόμενοι στις επί μέρους παραβάσεις και παραβιάσεις των άρθρων του Συντάγματος που συντελούνται κατά κόρον από τα κόμματα του κατ ευφημισμόν λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» όρο που επινόησε ο αρχομανής αντιπρόεδρος της σημερινής κυβέρνησης, χωρίς να κάνει τον κόπο να κοιτάξει  το παρελθόν του καθώς και του κόμματός του και να κάνει την αυτοκριτική του.
Ας ελπίσουμε κάποτε να το κάνει αυτό κάποιος δικαστής, για το καλό του τόπου και την αποκατάσταση της έρμης της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: