ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.10.13

Μήπως φταίει το ζάχαρο Θόδωρε;


Από τον Πρόδρομο Παπαηλιόπουλο

Ο Θόδωρος Πάγκαλος, αναμφισβήτητα είναι ένας ευφυής πολιτικός. Πέρασε όλη του τη ζωή σε υψηλές θέσεις του πολιτικού βίου της μεταπολίτευσης, «σφραγίζοντας» την πολιτική του θητεία με τη περίφημη φράση «όλοι μαζί τα φάγαμε», φράση που θα μείνει ασφαλώς στην ιστορία, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αν και κυβερνήτης του τόπου δεν κούνησε το δαχτυλάκι του... για να μην τα φάμε όλοι μαζί...
Από την στιγμή που ο Θόδωρος Πάγκαλος, εγκατέλειψε την πολιτική θα μπορούσε να κάτσει όμορφα στο σπίτι του με την οικογένεια του ή στο εξοχικό του στην Τζιά.
Αντιθέτως όμως, σαν να προσπαθεί να αποδείξει κάτι, δεν έχει αφήσει τηλεόραση ή ραδιόφωνο που να μην βγαίνει και να εκτοξεύει «βόμβες».
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήματος υποστήριξε ότι επί θητείας του στο υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιούνταν παρακολουθήσεις και ανάμεσα στα «πρόσωπα» που ήταν στο αυτί της ΕΥΠ, ήταν ο τότε Αμερικάνος πρεσβευτής.
Μάλιστα μας είπε το απίστευτο :«Εγώ θα σας πω και θα σας φανεί παράξενο ότι κάποτε η ΕΥΠ είχε καταφέρει να παρακολουθεί, όχι μόνο τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, αλλά και τον Αμερικανό πρέσβη στην Άγκυρα. Και κάθε φορά που πήγαινα μαζί με τον καφέ μου και το κουλούρι μου, είχα στο γραφείο μου μια στοίβα με χαρτιά που μου έστελναν, όχι όλα, αλλά αυτά που με ενδιέφεραν. Τον καιρό που ήμουν υπουργός ...».
Βέβαια ο κος Πάγκαλος σε μια ...αναλαμπή (;) του υπογράμμισε ότι έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια και άρα «έχουν παραγραφεί τα πάντα» θέλοντας προφανώς να ξεφύγει από πιθανές ποινικές ευθύνες.
Έχω την εντύπωση ότι ένας πολιτικός και γενικά ένα πρόσωπο που έχει υπηρετήσει σε υψηλή θέση στο Δημόσιο βίο, όταν αποχωρεί «θάβει» στο μυαλό του σημαντικές πληροφορίες και τις ξεχνάει για πάντα. Αυτό τουλάχιστον κατ εμένα είναι το πρέπον. Ο ανεκδιήγητος όμως κος Πάγκαλος, ο πολιτικός που παρέδωσε τον Οτσαλάν, ο πολιτικός που έλεγε «ότι φύσηξε ο αέρας και πήρε τη σημαία στα Ίμια», πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει επιτέλους να λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι.
Η χθεσινή του «βόμβα» εκθέτει ανεπανόρθωτα τη χώρα.
Δεν ξέρω αν φταίει το ζάχαρο, δεν ξέρω αν φταίει η αγωνία του για λίγη δημοσιότητα, δεν ξέρω τι φταίει τέλος πάντων, αλλά εμείς δεν του φταίμε σε τίποτα και φυσικά «δεν τα φάγαμε όλοι μαζί». Κάποιος να του το πει.
 
 
 
(Πηγή : http://zeronews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: