ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.13

Εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ λένε μυστικά γκάλοπ


  Εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ  λένε μυστικά γκάλοπ
 
Αναβρασμός επικρατεί στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα μετά τις τελευταίες πληροφορίες  που αποκαλούπτουν δημοσκοπήσεις οι οποίες  διενεργούνται για το κόμμα και θέτουν εκτός Βουλής την   πανίσχυρη,  μέχρι τρια χρόνια, κομματική παράταξη που κυβέρνησε την Ελλάδα  για  περισσότερα από είκοσι χρόνια.
Η πρωτοβουλία του κ. Γιώργου Παπανδρέου να οδηγήσει τη χώρα στο μηχανισμό  στήριξης με την επιβολή των φρικτών μνημονίων και τα μέτρα-φωτιά  που έκαναν τους Ελληνες  τους  φτωχότερους στην Ευρώπη και η άστοχη  και θεατρική πολιτική που ακολουθεί ο διάδοχός του, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, είχαν ως αποτέλεσμα να βάλουν την ταφόπλακα στο παντοδύναμα ΠΑΣΟΚ.
Το ποσοστό που δίνουν οι  μυστικές δημοσκοπήσεις στο ΠΑΣΟΚ είναι μόλις 2,5%, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του BriefingNews  που προέρχονται μέσα από  πηγή της Χαριλάου Τρικούπη.
Εν τω μεταξύ, οι εργαζόμενοι στα γραφεία του κόμματος παραμένουν απλήρωτοι και ουδείς γνωρίζει αν και πότε θα εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους.


 http://www.briefingnews.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟ 82 ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 3% ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ