ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.10.13

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΑΤΑΚΑΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ...Όταν ο «μεγάλος τραγουδιστής» κελαηδάει



Είναι σίγουρα ο βασιλιάς της ατάκας. Ο άνθρωπος που όποτε μιλάει περιμένεις να ακούσεις την επόμενη “χοντράδα”.Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που την περίοδο της κρίσης με τον Οτσαλάν είχε την κωδική ονομασία «ο μεγάλος τραγουδιστής».
Αδιαφορώντας για τις συνέπειες των λεγομένων του, λες και αγνοεί τον ρόλο του, είτε παλαιότερα ως υπουργός είτε ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ακόμα και τώρα που έχει αποσυρθεί από την πολιτική είναι πάντα με το “δάχτυλο στη σκανδάλη”.
Συγκεντρώσαμε κάποιες από τις ατάκες του
Για την υπόθεση των Ιμίων
Όταν οι Έλληνες στρατιωτικοί του είπαν ότι δεν γίνεται να κατεβάσουν την ελληνική σημαία, προκειμένου να μην επιτεθούν οι Τούρκοι, όπως τους είχε ζητήσει και ότι είναι ντροπή να μάθει ο ελληνικός λαός κάτι τέτοιο τους απάντησε: «Θα πούμε ότι ο αέρας πήρε την ελληνική σημαία και τη χάσαμε».
Το συμβάν με την Μάργκαρετ Θάτσερ:
Σε συμβούλιο κορυφής στις 29 Μαρτίου του 1985, τον τότε πρωθυπουργό αναπλήρωνε ο υφυπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος.
Ο Πάγκαλος ετοιμάζονταν να πάρει το λόγο και η Θάτσερ είχε αναρωτηθεί, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι ανοιχτό το μικρόφωνο: «who is this fat» (ποιος είναι αυτός ο χοντρός;).
Άμεσα ο Πάγκαλος τη ρώτησε: «Σε έχει γαμήσει ποτέ χοντρός;». Ο Πάγκαλος το είπε στα Ελληνικά, όμως η μεταφράστρια το μετέφρασε, ασυναίσθητα. . .
Για την κούρσα εξοπλισμών Ελλάδας και Τουρκίας
«Τα όποια προβλήματα και οι εντάσεις κατασκευάζονται από δημοσίους υπαλλήλους, διπλωμάτες, που δουλειά τους είναι να δημιουργούν διαφορές και μετά να γίνονται υπαρχηγοί ή ηγέτες κομμάτων»  (!)
Μαθήματα ευγένειας απέναντι στους δημοσιογράφους
Δημοσιογράφος: “Καλημέρα. Σας προβληματίζει η επιστολή Σιμίτη”;
Θ. Πάγκαλος: «Δε γ…σαι πρωί πρωί». Ο γνωστός για την αβροφροσύνη του και τους λεπτούς του τρόπους αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και αυτοκράτορας της ατάκας, Θεόδωρος Πάγκαλος, δίνει ευχή και κατάρα σε δημοσιογράφο, προσερχόμενος στο Ναό της Δημοκρατίας.

Η ΕΡΤ είναι όργανο κομμουνιστών
«Κομμουνιστικό όργανο» χαρακτήρισε την ΕΡΤ ο Θεόδωρος Πάγκαλος, λέγοντας ότι «κομμούνιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ».
Μιλώντας στο ραδιόφωνο ο κ. Πάγκαλος είπε: «Δεν βλέπατε ότι η ΕΡΤ που διαλύθηκε, ήταν προπαγανδιστικό όργανο, αυταρχικό και ολοκληρωτικό, ενός κόμματος που είχε το 5-10-20% του ελληνικού λαού; Κομμουνιστικό όργανο ήταν η ΕΡΤ. Κομμούνιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μέχρι αηδίας».
Και πρόσθεσε: «Εγώ, που είμαι και αριστερής προέλευσης, αφού έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ για το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τους αντιφασιστικούς αγώνες των λαών, μετά έβλεπα μια συζήτηση μαρξιστών, ούτε ξέρω για ποιο θέμα και στο τέλος, μου κοπανούσε και ένα σοβιετικό φιλμ. Ούτε ο 902 δεν τα κάνει αυτά».
All Time Classic: Όλοι μαζί τα φάγαμε
«Η απάντηση στην κατακραυγή που υπάρχει, εναντίον του πολιτικού προσωπικού της χώρας, “πως τα φάγατε τα λεφτά”, που μας ρωτάει ο κόσμος, είναι αυτή: Σας διορίσαμε, “τα φάγαμε όλοι μαζί”, μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς, εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής».
Η δήλωση αυτή του Θ. Πάγκαλου έγινε στις 21.9.2010, σε συνεδριάση επιτροπής στη Βουλή κατά τη συζήτηση Σ/Ν του Υπουργείου Εσωτερικών για την Κατάργηση / συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων του Δημοσίου Τομέα.

Περί δημοσίων υπαλλήλων.
«Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε τότε “ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης” σε όλη του τη ζωή. Ξέρει ότι ποτέ δεν πρόκειται να απολυθεί»
Για τους στρατιωτικούς και τα Σώματα Ασφαλείας
 «Ο πιο αντιπαραγωγικός κλάδος του ελληνικού λαού είναι οι Στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας». (μιλώντας στην εκπομπή της ΝΕΤ Σαββατοκύριακο). 
Για το κίνημα των Αγανακτισμένων
Στο Γαλλικο καναλι France 5: «Οι Έλληνες Αγανακτισμένοι είναι ένα μείγμα από κομμουνιστές, φασίστες και μαλάκες». 
Για το χαράτσι
«Δεν έχω να πληρώσω, δεν μπορώ να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει».
Αδιαφορώντας για το τι τραβάει ο απλός κόσμος με το χαράτσι που καλείται να πληρώσει δεν διστάζει να πει ότι θα χρειαστεί να πουλήσει κάποιο από τα πολλά ακίνητα του προκειμένου να πληρώσει το χαράτσι, ενώ “αστειευόμενος” λέει ότι αν δεν καταφέρει να βρει αγοραστή μπορεί να έρθει ο Βενιζέλος να τον συλλάβει.
 

Για τον Αλέξη Τσίπρα
«Τι κοινό έχει ο Γ. Παπαδόπουλος με τον Α.Τσίπρα… Είναι οι μόνοι μετά την μεταπολίτευση Πρωθυπουργοί που δεν σπούδασαν ή έζησαν στο εξωτερικό», ανέφερε σε διπλό tweet του ο Θ. Πάγκαλος. Παρά την προφανή σύγχυση που εμπεριείχε το tweet του πρώην αντιπροέδρου καθώς η μεταπολίτευση ήρθε για να βάλει ένα τέλος στο καθεστώς του δικτάτορα, ο Ν. Παππάς, διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα απάντησε με δικό του τουίτ «Νομίζω και ο Γεώργιος Ράλλης».
Αλλά και για τον Ευάγγελο Βενιζέλο
«Ο κ. Βενιζέλος είναι ο γνωστός άνθρωπος του Ζαππείου που είπε ψηφίστε εμένα και όχι τον Παπανδρέου. Συνέχισε την υπονόμευσή του, του βγήκε και έγινε αρχηγός του όλου ΠΑΣΟΚ, όπως έλεγε και το πήγε από το 40% στο 5%».
Τέλος, ερωτηθείς για την ψήφο του στις επόμενες εκλογές απάντησε: «Δεν ξέρω τι θα κάνω! Πραγματικά δεν ξέρω… Τώρα, όμως, βρίσκομαι σε ένα κόμμα του 5% και δεν γουστάρω. Δεν το γουστάρω! Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου δεν μου αρέσει. Εγώ θέλω να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ, αλλά πρέπει να με αφήσει».
Κάνεις κριτική στην κυβέρνηση; Είσαι αντικοινοβουλευτικός
Δηλώσεις του Πάγκαλου όπου υποστηρίζει ότι όποιος κάνει κριτική στην κυβέρνηση είναι αντικοινοβουλευτικός και θέλει να καταλύσει το αντιπροσωπευτικο σύστημα, τσουβαλιάζοντας με ευκολία όλα τα κόμματα πλην του δικού του. Αλήθεια ποιος άνοιξε την πόρτα για να μπει η Χρυσή Αυγή στα πράγματα; Σίγουρα όχι ο Θοδωρής.


Και τέλος για την υστεροφημία του
Μια ευκαιρία να μάθει ο κόσμος τι πιστεύει ο Πάγκαλος για την πορεία του και την υστεροφημία του.
 


 koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια: