ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.10.13

ΔΝΤ: Δεν πιέζουμε εμείς για νέα μέτρα.


Κατηγορηματικά αρνείται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ότι πιέζει την ελληνική πλευρά για τη λήψη νέων μέτρων ώστε να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό το 2014.
Πηγές του ΔΝΤ, ανέφεραν στον ανταποκριτή του Εθνους και του MEGA στις ΗΠΑ, Μιχάλη Ιγνατίου, ότι...
δεν είναι δυνατόν τη στιγμή που η Κριστίν Λαγκάρντ έχει δηλώσει δημοσίως και επίσημα ότι δεν πρόκειται να γίνουν άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων και πως δεν θα επιβληθούν άλλα οριζόντια μέτρα, ο Πολ Τόμσεν να πιέζει την Ελλάδα προς το αντίθετο.
Άλλη πηγή του Ταμείου επεσήμαινε με νόημα ότι "αρχηγός" της τρόικας είναι ο Ματίας Μορς, ο οποίος έχει και τον τελευταίο λόγο, αναφέροντας μάλιστα με νόημα ότι είναι κάτι που ξεχνούν οι Έλληνες. Το ΔΝΤ μέσω στελεχών του πως υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και την τύχη της κυβέρνησης συνεργασίας, ενώ κάποιοι τονίζουν ότι και η Ουάσιγκτον ανησυχεί για την περίπτωση κατάρρευσης της κυβέρνησης.
Πηγή:  ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: