ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.10.13

Εξώδικο διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ σε Κ. Αρβανιτόπουλο – Κυρ. Μητσοτάκη



Την αναστολή της προθεσμίας που έχει τεθεί για την ηλεκτρονική απογραφή των διοικητικών υπαλλήλων έξι Πανεπιστημίων, που υπάγονται στο μέτρο της διαθεσιμότητας, αλλά και της ποινής τής αργίας που προβλέπεται σε περίπτωση μη συμπλήρωσης της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας ζητά η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΔΠΤΕ) με εξώδικο που κοινοποίησε στον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Μεταξύ άλλων, η ΟΔΠΤΕ υποστηρίζει ότι με την απόφαση θίγεται το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των μελών της στην απεργία.
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία καλούνται να συμπληρώσουν με τα στοιχεία τους και τα προσόντα τους οι υπάλληλοι έχει αναρτηθεί από χθες Τετάρτη στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, τις πρώτες 24 ώρες απογράφηκαν περίπου 400 υπάλληλοι.
Οι διοικητικοί υπάλληλοι, που διανύουν την έκτη εβδομάδα της απεργιακής τους κινητοποίησης, θα καθορίσουν αύριο την περαιτέρω στάση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: