ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.10.13

ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ

Πώς θα γίνονται οι κατασχέσεις καταθέσεων

Μετά τα χειρόγραφα κατασχετήρια στις τράπεζες για χρέη προς το δημόσιο, έρχονται οσονούπω και τα πολύ πιο σύντομα και αποτελεσματικά ηλεκτρονικά κατασχετήρια. Στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων είναι έτοιμη η ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή στην οποία κάθε εφορία θα «φορτώνει» με ηλεκτρονικό τρόπο το κατασχετήριο για τον οφειλέτη και η τράπεζα θα το παραλαμβάνει άμεσα προκειμένου να προχωρήσει σε κατάσχεση του υπολοίπου του τραπεζικού λογαριασμού του οφειλέτη.Με το υφιστάμενο σύστημα το οποίο είναι εξαιρετικά χρονοβόρο το δικαστικό τμήμα της εφορίας εκδίδει ένα τρισέλιδο κατασχετήριο «εις χείρας» του τραπεζικού ιδρύματος. Με δικαστικό επιμελητή επιδίδει το κατασχετήριο στις τράπεζες και αυτές με τη σειρά τους ξεκινούν μια αναζήτηση προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο οφειλέτης εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί το κατασχετήριο διαθέτει τραπεζικούς λογαριασμούς με υπόλοιπα. Τα υπόλοιπα αυτά δεσμεύονται και μεταφέρονται σε τραπεζικό λογαριασμό του δημοσίου. Η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις μήνες καθυστερώντας σημαντικά τις εισπράξεις του δημοσίου από κατασχέσεις υπολοίπων σε τραπεζικούς λογαριασμούς.Με το νέο σύστημα των ηλεκτρονικών κατασχετηρίων η σχετική διαδικασία πρόκειται να γίνει κατά πολύ συντομότερη. Συγκεκριμένα, η εφορία μέσω και του μητρώου καταθετών θα πληροφορείται τάχιστα για τα τραπεζικά υπόλοιπα που διαθέτει ο οφειλέτης του δημοσίου. Θα εκδίδει στη συνέχεια το κατασχετήριο σε ηλεκτρονική μορφή ενώ θα θεσπιστούν και διαδικασίες «ηλεκτρονικής» υπογραφής για τους προϊστάμενους των εφοριών που πρόκειται προκειμένου να «υπογράφονται» τα σχετικά κατασχετήρια. Οι τράπεζες θα δεσμεύουν στη συνέχεια το τραπεζικό υπόλοιπο του λογαριασμού και θα τα αποδίδουν στον λογαριασμό του δημοσίου.«Από την έκδοση του ηλεκτρονικού κατασχετηρίου έως και την απόδοση του υπολοίπου του τραπεζικού λογαριασμού δεν θα περνούν περισσότερες από δεκαοκτώ ημέρες», λέει στο capital.gr ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες για τις ηλεκτρονικές κατασχέσεις τραπεζικών υπολοίπων. Στην επιτάχυνση των κατασχέσεων τραπεζικών λογαριασμών ποντάρει πολλά το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να στηρίξει το σκέλος των εσόδων του προϋπολογισμού τους επόμενους κρίσιμους για την πορεία της οικονομίας και για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα μήνεςcapital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: