ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.10.13

ΤΟ video ΤΗΣ ΜΝΗΜΕΙΩΔΟΥΣ ΤΑΠΑΣ (ΑΝΑΤΡΟΠΗ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟ ΣΤΑ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ


 "Ο κύριος Βορίδης αντικατέστησε στην αρχηγία της ΕΠΕΝ τον κύριο Μιχαλολιάκο! Με καλέσατε σε μια φάρσα!"

Δείτε το σχετικό βίντεο από τη χθεσινή Ανατροπή

 

 

 

 

«Είδαμε το φως μας ξαφνικά. Έχω μείνει έκπληκτος, άναυδος έχω μείνει», λέει ειρωνευόμενος ο Πουλικάκος, για να συνεχίσει στρέφοντας τα βέλη του προς το Γιάννη Πρετεντέρη: «Εσείς ο ίδιος το ’95, το ’96, περνάγαν από τις εκπομπές σας και τους μιλάγατε», λέει αναφερόμενος στα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Στη συνέχεια, ο μουσικός στρέφεται στο Μάκη Βορίδη που βρίσκονταν στο στούντιο. «Ο κύριος Βορίδης αντικατέστησε στην αρχηγεία της ΕΠΕΝ τον κύριο Μιχαλολιάκο. Χωρίς να μας έχει πει ότι αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας το παρελθόν μου με το μπαλταδάκι», ακούγεται να λέει.
«Αισθάνομαι σαν να συμμετέχω σε μια κακιά φάρσα. Σαν ένα κόμικς, σαν μια σκηνή από κόμικς», τονίζει ο Δημήτρης Πουλικάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: