ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.11.13

Συγκροτήθηκε η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα των 11 ανεξάρτητων της Βουλής

Συγκροτήθηκε η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα των 11 ανεξάρτητων της ΒουλήςΑνακοινώθηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων, από τον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη, η συγκρότηση της όγδοης Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η οποία απαρτίζεται από 11 ανεξάρτητους βουλευτές.

Ονομάζεται «Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές», με επικεφαλής τον βουλευτή Κιλκίς Θεόδωρο Παραστατίδη και ιδρύεται στο πλαίσιο συνασπισμού κομμάτων, πολιτικών κινήσεων και ανεξάρτητων προσωπικοτήτων.

Όπως ενημέρωσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο πρόεδρος της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκης, του παραδόθηκε η θετική εισήγηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής για τη συγκρότηση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Έπεται η σχετική ανακοίνωση και στην Ολομέλεια του Σώματος.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, ο πρόεδρος και τα μέλη των «Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών» θα έχουν τα ίδια δικαιώματα που παρέχονται σε κάθε Κοινοβουλευτική Ομάδα: Ο πρόεδρός της θα έχει δικαίωμα λόγου στις συνεδριάσεις, ακόμη και στις προ ημερησίας σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων και θα τους διατεθούν γραφεία, διοικητικοί υπάλληλοι και εξοπλισμός.

 Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών» απαρτίζεται από τον Θεόδωρο Παραστατίδη (πρόεδρος) και τους: Ανδρέα Λοβέρδο, Χρήστο Αηδόνη, Μίμη Ανδρουλάκη, Οδυσσέα Βουδούρη, Πάρι Μουτσινά, Νίκο Νικολόπουλο, Γιώργο Κασαπίδη, Ιωάννη Κουράκο, Μάρκο Μπόλαρη και Ν. Σταυρογιάννη.

 Ανεξάρτητη βουλευτής παραμένει η Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία διαγράφηκε προσφάτως από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο, μετά την υπερψήφιση της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση.


Βημα

Δεν υπάρχουν σχόλια: