ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.11.13

Τέλος οι κόκκινες γραμμές, έρχονται νέα μέτρα 1,3 δισ.


Μετά το χαστούκι του Eurogroup ο Γ. Στουρνάρας δήλωσε ότι αναζητά χρυσές τομές

Τέλος οι κόκκινες γραμμές, έρχονται νέα μέτρα 1,3 δισ.
Είχε δίκιο ο ανώνυμος αξιωματούχος του EWG όταν δήλωνε ότι χωρίζουν δισεκατομμύρια την τρόικα και την Ελλάδα, αυτό αποδείχθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας και στο Eurogroup. Οι συνάδελφοι του Γ. Στουρνάρα δεν μπήκαν στον κόπο να τον ακούσουν, του ζήτησαν συμφωνία με την τρόικα και υλοποίηση των προαπαιτούμενων "χθες" αν θέλει να έχει ελπίδες για την εκταμίευση του 1 δισ. Το κλίμα βαρύ, το είχε άλλωστε γευτεί και ο πρωθυπουργός σστη μίνι Σύνοδο Κορυφής στο Παρίσι. Η τρόικα επιστρέφει, μετά από αίτημα της ελληνικής πλευράς και αναμένεται να συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών την Κυριακή.
Η κυβέρνηση αναγκάζεται σε άρδην αναδίπλωση, οι λεονταρισμοί του Ευ. Βενιζέλου από το βήμα της Βουλής δεν έπιασαν τόπο, ενώ τα εντυπωσιακά στοιχεία που προσκόμμισε ο Γιάννης Στουρνάρας του πρσέφεραν μια εύφημο μνεία από τον Σόιμπλε.  Ο Γέρουν Ντάισελμπλουμ δεν άφησε περιθώρια παρερμηνειών ούτετ πριν, ούτε μετά το Eurogroup, η Ελλάδα πρέπει να πείσει την τρόικα.
Το οικονομικό επιτελείο εγκαταλείπει εν μια νυκτί τους ισχυρισμούς για δημοσιονομικό κενό 500 εκατ., ανεβάζει τον πήχυ και προσπαθεί να συμφωνήσει στα 1,3 δισ. Το επίκεντρο της συζήτησης μεταφέρεται στα Ασφαλιστικά Ταμεία, τις εργοδοτικές εισφορές, τους φόρους υπερ τρίτων και την εισφοροδιαφυγή και φοροδιαφυγή. 
Οι κόκκινες γραμμές καταρρέουν με πάταγο, η κυβερνηση αναγκάζεται σε αναδίπλωση και αναζητά πλέον plan B για να αποφύγει τα χειρότερα.
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η επίσπευση της κατάθεσης του Ειδικού Φόρου Ακινήτων και η έναρξη του δεύτερου κύκλου ανακεφαλαιοποιήσεων στις τράπεζες με τη Eurobank.
Όσον αφορά τα ασφαλιαστικά Ταμεία ελλείψει μελετών η κυβέρνηση θα προσπαθήσει με διαρθρωτικά μέτρα να εξοικονομήσει 1,3 δισ. για το 2014 και επιπλέον 500 εκ. για το 2015.
Το Eurogroup επέμεινε στη θέση της τρόικας υποστηρίζοντας ότι όλες οι παρεμβάσεις που παρέθεσε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας έχουν περιορισμένο δημοσιονομικό αποτέλεσμα. «Το στοίχημα πλέον είναι να πείσουμε ότι θα πατάξουμε εισφοροδιαφυγή και εισφοροαποφυγή» στο νέο γύρο διαπραγματεύσεων που ξεκινά με την τρόικα στην Αθήνα, αναφέρει κυβερνητική πηγή.



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: