ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.11.13

Προβοκάτσια καραμπινάτη! Ήδη το Μαξίμου, αρχίζει και παίζει την θεωρία των 2 άκρων

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στη λεωφόρο Ηρακλείου στο Νέο Ηράκλειο, κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άνθρωποι είναι νεκροί.
Άγνωστοι που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο πυροβόλησαν εναντίον ατόμων που ήταν στο δρόμο με αποτέλεσμα να σκοτώσουν δύο από αυτούς και να τραυματίστεί άλλος ένας. 
Πληροφορίες που επικαλείται η «Καθημερινή» αναφέρουν ότι ένας εκ των νεκρών είναι ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης.
Οι δράστες της επίθεσης φορούσαν μαύρες στολές και κράνη, ενώ διέφυγαν με τη μοτοσικλέτα.
thepressproject.gr

Αν αληθεύει , ότι οι 2 νεκροί ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής, μιλάμε για καραμπινάτη προβοκάτσια.

Ήδη το Μαξίμου, υιοθετεί  ότι οι δράστες είναι ακροαριστεροί, μετά και το πόρισμα Πρετεντέρη ότι πρόκειται για το "άλλο" άκρο!

Σε δήλωση του, ο Υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, ακροδεξιός Δένδιας, δήλωσε ότι «Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία»

Ενώ ο σύμβουλος του Σαμαρά, γνωστός επίσης ακροδεξιός, Φαήλος Κρανιδιώτης με ανάρτηση του στο facebook, μιλάει για το "άλλο" άκρο που δολοφονεί, όπως βλέπετε στην φώτο!

Ο Πάνος Καμμένος, υπονοεί σε δήλωση του, προβοκάτσια, αφού δήλωσε :«Κάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο. Εμείς καλούμε τους Έλληνες σε ενότητα, ομοψυχία και εθνική αντίσταση απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία μέσω της διχόνοιας», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.

Είμαστε σίγουροι, ότι αυτή η δολοφονία, γιατί αυτό είναι, εξυπηρετεί 100% το Μέγαρο Μαξίμου, που και έτσι μπορεί να παίξει την θεωρία των 2 άκρων, ποινικοποιώντας την Αριστερά, και τα κινήματα, αλλά κυρίως είναι ο τρόπος για να μπορέσει να περάσει το νέο φορολογικό και τα νέα μέτρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: