ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.11.13

Τι λένε 7 επενδυτικοί οίκοι, για μετοχές, ομόλογα και ρίσκο

Τι λένε 7 επενδυτικοί οίκοι, για μετοχές, ομόλογα και ρίσκο
 Απομακρύνονται από τα κρατικά ομόλογα οι διαχειριστές κεφαλαίων, όπως προκύπτει από τις τοποθετήσεις μεγάλων οίκων σε εκδήλωση της Citibank χθες. Το μείγμα των επενδυτικων επιλογών τροποποιείται ως προς τη σύσταση αλλά όχι ουσιωδώς, όπερ σημαίνει ότι δεν επιζητούν την αύξηση του ρίσκου αλλά μόνο των αποδόσεων. Επτά κορυφαίοι επενδυτικοί οίκοι, μεταξύ των οποίων η BlackRock. που διαθέτει 14 τρισ. δολάρια υπό διαχείρηση προσπαθούν να επανακαθορίσουν την επενδυτική στρατηγική τους χωρίς να επηρεάσουν τους δείκτες ρευστότητάς τους.
Οι 7 επενδυτικοί οίκοι που συμμετείχαν στην εκδήλωση,  Franklin Templeton, Pioneer Investments, BlackRock, Invesco, JP Morgan, Pictet, Shroeders στο Investment Forum V  διατύπωσαν τις θέσεις τους με κοινή συνισταμένη την περιορισμένη διάθεση ανάληψης ρίσκου. Παράλληλα όπως χαρακτηριστικά διεμήνυσε η Pioneer «το πάρτυ με τα ομόλογα τέλειωσε»
 Και, οι 7 επενδυτικοί οίκοι στο ίδιο μήκος κύματος με τις μεγάλες Ευρωπαϊκές ασφαλιστικές όπως η Allianz SE, AXA SA αναφερόμενοι στις βέλτιστες επενδύσεις και στις προκλήσεις της παγκόσμιας οικονομίας, συμπεριλαμβανομένων και των αναδυόμενων αγορών κατέδειξαν ότι οι τοποθετήσεις «σε χαρτοφυλάκια σταθερού εισοδήματος πρέπει να θεωρούνται επισφαλείς» σήμερα. Οι τοποθετήσεις σε μετοχές θα αυξηθούν ενώ, αν ο επενδυτής επιλέξει ευέλικτη στρατηγική το ρίσκο που αναλαμβάνει είναι χαμηλό αλλά με αποδόσεις. Συμφέρουσες και οι τοποθετήσεις σε μετοχές με υψηλές μερισματικές αποδόσεις όπως τόνισε η Pictet.
 Ευκαιρίες υπάρχουν σημαντικές και στα νομίσματα συγκριτικά με επενδύσεις σε ομόλογα, ωστόσο απαιτείται σύνεση στην επιλογή.
 Αισιόδοξο και το μήνυμα της Invesco για το τοποθετήσεις σε Ευρωπαϊκά κεφάλαια (assets) με το επιχείρημα ότι η οικονομία της Ευρωζώνης βελτιώνεται σταδιακά και τα μέτρα που έχει πάρει  η ΕΚΤ.
 «Κάποιος πρέπει να πληρώσει για την κρίση» ακούστηκε από την Schoeders «και αυτοί θα πρέπει να είναι οι καταθέτες» η οποία υποστήριξε τις επενδύσεις σε μετοχές για σταθερό εισόδημα καθώς και την εκμετάλλευση της αγοράς παραγώγων.
 Η Citibank τέλος μετά από σχετική έρευνα που διενεργήθηκε και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης συστήνει αύξηση θέσεων με overweight σε μετοχές και αντίθετα μείωση σε ομόλογα.
Ελενα Ερμείδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: