ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.11.13

Πολύδωρας.... ΕΛΕΓΕ: Δεν είμαι δεδομένος για «μεσοπρόθεσμα» δεσμά δουλείας!...ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ


πολιδορασ 
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βύρων Πολύδωρας, κρατά σαφείς αποστάσεις από την κυβερνητική πολιτική, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, σκληρές αποφάσεις. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Επίκαιρα», κατηγορεί την κυβέρνηση πως δεν διαπραγματεύεται και ότι «σύρεται πίσω από ένα άθλιο, ανυπόγραφο και εκβιαστικό κείμενο». Ο κ. Πολύδωρας διαμηνύει πως «ο λαός είναι “υπό διωγμόν”», προειδοποιεί την ηγεσία του κόμματος πως δεν θα πρέπει να τον θεωρεί «δεδομένο», ενώ καταγγέλλει προσπάθειες δήμευσης της ιδωτικής ακίνητης περιουσίας, εξαπολύοντας επίθεση και σε συμβούλους του πρωθυπουργού.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα

real.gr


ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ- ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ " ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: