ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.11.13

Η πολιτική ως επάγγελμα ή πώς να γίνεις ένας επιτυχημένος Τζαμτζής


Θα μπορούσε να ανοίξει μπακάλικο ή να γίνει αγρότης αφού όπως δήλωσε από τα 10 του εργαζόταν στα χωράφια.
Τελικά ο Ιορδάνης (Δάνης για τους φίλους) Τζαμτζής, αποφάσισε να μας …σώσει. Να γίνει δηλαδή ένας επαγγελματίας πολιτικός ή πιο σωστά αν δει κανένας και το «πλούσιο» βιογραφικό του ένας «μονιμάς» της ψήφου. 
Ας δούμε λοιπόν το βιογραφικό αυτού του πολιτικού που «τα λέει έξω από τα δόντια» όπως διατείνεται, που δεν παρασύρεται σε λαϊκισμούς (αλήθεια αυτό με το φόρο στα αγροτικά ακίνητα τι να ήταν άραγε;;) και που με περισσή σεμνότητα στο προσωπικό του site αυτοχαρακτηρίζεται ως «λεβέντης» (ναι καλά διαβάσατε). Του ανθρώπου που μιλάει για τον εαυτό του στο τρίτο ενικό λες και είναι κανένας αυτοκράτορας και που για να μας θυμίσει το πόσο μας μοιάζει αναφέρει πως «δεν προέρχεται από κανένα πολιτικό τζάκι».

Ε αφού ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να βάλει κατά δικαίων και αδίκων, ας υποστεί για μια φορά κι αυτός την ίδια βάσανο από εμάς.

Λοιπόν …προσδεθείτε και απολαύστε καριέρα:

«Το 1977 είναι από τα ιδρυτικά μέλη της ΟΝΝΕΔ Σκύδρας. Το 1979, πρωτοετής φοιτητής, οργανώθηκε στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και στην ΟΝΝΕΔ Κ. Πατησίων. Από το 1982 ήταν Γεν. Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Κ. Πατησίων και μέλος του Δ.Σ. του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής. Από το 1983 ως το 1985 διετέλεσε Πρόεδρος της Α1 Νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ και ταυτόχρονα μέλος της Γραμματείας Λεκανοπεδίου Αττικής. Από το 1985 ως το 1988  υπήρξε ενεργό μέλος του Εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ, υπεύθυνος Λεκανοπεδίου Αττικής πραγματοποιώντας για πρώτη φορά εκλογές σε όλα τα επίπεδα της κομματικής οργάνωσης στην Αθήνα. Το 1987 και το 1989 εκλέχθηκε δύο φορές μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ. Από το 1989 ορίσθηκε πολιτικό στέλεχος στο Νομό Πέλλας.

Γεμάτος εμπειρίες και γνώσεις συνεχίζει την …προσφορά.

Το Νοέμβριο του 1989 εκλέχθηκε Δήμαρχος στο Δήμο Σκύδρας (χρειάστηκε να μεσολαβήσουν δέκα και πλέον αράδες για να βρούμε το επάγγελμα που για πρώτη φορά άσκησε σε ηλικία μάλιστα 28 ετών)!. Το 1990 και το 1994 ο λαός του Δήμου Σκύδρας ανανεώνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. Εκλέγεται Δήμαρχος για δύο ακόμη 4ετίες. Ακόμη διετέλεσε Περιφερειάρχης της Νέας Δημοκρατίας τα έτη 1988-1989 στους Νομούς Σερρών, Κιλκίς, Ημαθίας και Πιερίας. Μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας στην Αθήνα από το 1989-1992 με απόφαση του τότε πρωθυπουργού Τζανή Τζανετάκη. Μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πέλλας από το 1990 έως το 1994. Το 2000 ο Ιορδάνης Τζαμτζής με την στήριξη των πολιτών της Πέλλας εξελέγη Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Το 2004 και το 2007 επανεξελέγη Βουλευτής».


Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί η χώρα έφθασε εδώ που έφθασε. Για ποιο λόγο υπάρχει τόση μεγάλη αναντιστοιχία μεταξύ λαού και βουλευτικού σώματος. Άνθρωποι σαν τον Δάνη Τζαμτζή, άκαπνοι στη ζωή και την επαγγελματική τους πορεία, χαμένοι στην κομματική καμαρίλα και μια ζωή δρώντες και ζώντες από το «κόμμα» (σαν τον γνωστό Γκρούεζα στην ταινία «υπάρχει και φιλότιμο»), ψηφίζουν, αποφασίζουν και χαράσσουν στρατηγική για εμάς χωρίς εμάς. Άνθρωποι κοινωνικά αγράμματοι, που αυτοπροβάλλονται με ένα πολιτικό μάρκετινγκ επιπέδου Βλαχοδημάρχου θέλουν ρόλο και λόγο στα πράγματα. Αυτοί είναι οι «εκλεκτοί μας».

Είναι τα παιδιά του κόμματος που τη λέξη εργασία την έχουν κάπου ακούσει και που τα κοινά τα μετρούν με το πόσα τους δίνουν. Α, δεν είναι καλή η αμοιβή του βουλευτή; «Και δεν πάω για Δήμαρχος που έχει καλύτερο μεροκάματο» θα σκεφτεί ο επαγγελματίας Δάνης.

Όσο όμως και αν το μεροκάματο ανεβαίνει ή κατεβαίνει, ένα είναι το σίγουρο: με Τζαμτζήδες και παιδιά των κομματικών σωλήνων, με κοινωνικά αμόρφωτους ανθρώπους και με βολεψάκηδες των νεολαιών και της καμαρίλας, με ημιαγράμματους και ακαλλιέργητους Βλαχοβουλευτάδες που όταν ο υπόλοιπος πλανήτης τρέχει με χίλια και επενδύει σε γνώση, αυτοί κοιμούνται με τα τσαρούχια ή «φτιάχνουν τσίπουρα» όπως αρέσει στον κ. Τζαμτζή τόσο να κάνει, η χώρα μέλλον δεν θα δει ποτέ.  
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: