ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.11.13

Ρεν σε Χουντή: Η ελληνική κυβέρνηση (ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ) συμφώνησε στην εσαεί εποπτεία της!!! ..."ΚΑΤΟΧΗ" ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΔΗΛΩΣΙΕΣ


H κυβέρνηση ήταν εκείνη που συμφώνησε να παραμείνει η Ελλάδα σε αυστηρή επιτήρηση μέχρι να αποπληρώσει το 75% του χρέους της, απάντησε εμμέσως πλην σαφώς ο Όλι Ρεν σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή.
«Μπορείτε να βεβαιώσετε αν με βάση τον Κανονισμό 472/2013 η Ελλάδα θα παραμείνει υπό...
αυστηρή εποπτεία ακόμα και μετά τη λήξη των Μνημονίων, έως ότου εξοφλήσει το 75% των δανείων που έχει λάβει;» ήταν η ερώτηση του Έλληνα ευρωβουλευτή στον αντιπρόεδρο της Κομισιόν.
Και η απάντηση του Όλι Ρεν ήταν λακωνική αλλά σαφής: «Έτσι συμφώνησαν οι κυβερνήσεις των κρατών μελών (και η ελληνική) στο πλαίσιο του Συμβουλίου».
Σημείωσε ταυτόχρονα ότι οι νέοι κανονισμοί της ΟΝΕ στοχεύουν «στον ομαλό και αποτελεσματικό συντονισμό των οικονομικών πολιτικών, καθώς και στην καλύτερη διασύνδεση μεταξύ των διακυβερνητικών μέσων για τη χορήγηση χρηματοδοτικής συνδρομής και του πλαισίου της ΕΕ».
«Η ιστορία θα γράψει ότι η μνημονιακή κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, ήταν αυτή που υπέγραψε και δέσμευσε την Ελλάδα να βρίσκεται υπό συνεχή και αυστηρή εποπτεία για πολλές δεκαετίες, ακόμα και μετά τη λήξη των Μνημονίων», σχολίασε ο Νίκος Χουντής μετά την απάντηση του Επιτρόπου Οικονομίας.
Όπως πρόσθεσε, ο κανονισμός που κρατά την Ελλάδα υπό αυστηρή επιτήρηση συζητήθηκε, συμφωνήθηκε και εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης το Μάϊο του 2013. «Δηλαδή, έτυχε της σύμφωνης γνώμης της τρικομματικής μνημονιακής κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ», τονίζει ο κ. Χουντής.
Πηγή:  epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: