ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.11.13

ΕΚΘΕΣΗ ΟΟΣΑ!!!! Με τέτοια στοιχεία πως δεν μπορεί η χώρα να ορθοποδήσει;

Πληροφορηθήκαμε τη δημοσίευση της έκθεσης του ΟΟΣΑ με τίτλο «Government at a glance», εν ολίγοις, παρέχει στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε διάφορα μεγέθη για το εργατικό δυναμικό, για τις δαπάνες κ.λπ. 
Το ασφαλέστερο συμπέρασμα που συνάγεται, θεωρούμε εμείς, είναι ότι θεωρούμε απορίας άξιον το πόσο χάλια τα είχαμε κάνει στη χώρα μας, ώστε με τέτοιες περικοπές η χώρα να μην μπορεί να ορθοποδήσει… 
Όποιος θέλει να το δει, το βλέπει…

Σύμφωνα με το «skai.gr» για την Ελλάδα τονίζονται στην εισαγωγή τρία βασικά σημεία:
  • Μεταξύ 2009 – 2012, η Ελλάδα μείωσε το έλλειμμά της από το 15,6% στο 9,6% του ΑΕΠ, που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ.
  • Με μικρότερο από 8% του εργατικού δυναμικού να απασχολείται στην δημόσια διοίκηση, η Ελλάδα έχει το μικρότερο ποσοστό από όλες τις χώρες του ΟΟΣΑ.
  • Μεταξύ 2007 – 2012 η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση μειώθηκε από 38% στο 13%.
Συγκριτικά με τους διάφορους δείκτες και στοιχεία που αφορούν στις χώρες-μέλη του ΟΟΣΑ, η Ελλάδα τοποθετείται ως εξής:
  • Στην Παιδεία, το ποσοστό των δαπανών είναι 7,9% ενώ ο μέσος όρος στις χώρες ΟΟΣΑ φθάνει το 12,5%.
  • Στην Υγεία είναι 11,6% έναντι 14,5% του μέσου όρου ΟΟΣΑ.
  • Ο δείκτης για την αποτελεσματικότητα των δαπανών της κεντρικής διοίκησης είναι 0,27 στην Ελλάδα και 0,38 στον ΟΟΣΑ.
  • Στο 6,5% του δυνητικού ΑΕΠ θα πρέπει να φθάσει το σύνολο των απαιτήσεων εξυγίανσης μεταξύ 2012 και 2030, προκειμένου να μειωθεί το δημόσιο χρέος της Ελλάδας στο 60% του ΑΕΠ ενώ ο αντίστοιχος μέσος όρος για τις χώρες του ΟΟΣΑ είναι 3%.
  • Οι κρατικές δαπάνες απορροφούν στην Ελλάδα το 52% του ΑΕΠ, έναντι 45,4 % στον ΟΟΣΑ.
  • Οι απασχολούμενοι στη δημόσια διοίκηση στην Ελλάδα αντιπροσωπεύουν το 7,9% του εργατικού δυναμικού της χώρας, έναντι του 15,5 % του μέσου όρου ΟΟΣΑ.
  • Η συμμετοχή των γυναικών στη γενική κυβέρνηση είναι 36,2 % έναντι του μέσου όρου ΟΟΣΑ 56,8 %, το δε ποσοστό γυναικών υπουργών είναι 5,6% έναντι 24,9% στον ΟΟΣΑ.
  • Το ποσοστό των Ελλήνων που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για την επικοινωνία με τις δημόσιες αρχές είναι 34% έναντι 50% του μέσου όρου στον ΟΟΣΑ.
Σχετικά με την εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι σε διάφορες κρατικές υπηρεσίες συγκριτικά πάντα με το μέσον όρο στις χώρες ΟΟΣΑ, η έκθεση αναφέρει:
  • Για το σύστημα Υγείας μόνο το 29% των Ελλήνων έχουν εμπιστοσύνη, έναντι 71% στις χώρες ΟΟΣΑ.
  • Αντίθετα η Αστυνομία έχει πείσει το 63% των Ελλήνων που συμπίπτει με τον μέσον όρο στις χώρες ΟΟΣΑ.
  • Η εμπιστοσύνη στο εκπαιδευτικό σύστημα είναι 46% στην Ελλάδα έναντι 66% στον ΟΟΣΑ, για δε την κυβέρνηση η εμπιστοσύνη των Ελλήνων έχει πέσει στο 13% έναντι 66% στον ΟΟΣΑ.
Πηγή Defence-Point

Δεν υπάρχουν σχόλια: