ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.11.13

Διαγράφει τον Κουίκ ο Καμμένος???

Τελικά η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ αντί να προκαλέσει τριγμούς στην κυβέρνηση, φαίνεται να προκαλεί… τρικυμία στην αντιπολίτευση!
Αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Lykavitos.gr ο ...
πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος βρίσκεται πολύ κοντά στο να διαγράψει τον Τέρενς Κουίκ, μετά την ομιλία του τελευταίου στην Βουλή, ο οποίος χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ “κόμμα δραχμής και των λαθρομεταναστών”
Συγκεκριμένα ο κ. Κουίκ επετέθη με σφοδρότητα κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι τα στελέχη του «φωτογραφίζονται με τους τουρκόφωνους στη Θράκη κάτω από την πράσινη σημαία», ότι στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει η «συνιστώσα της δραχμής και των λαθρομεταναστών» και ότι τα στελέχη του τρέχουν να υπερασπιστούν στα δικαστήρια όσους κατηγορούνται για φθορά ξένης περιουσίας ή «για να μην αναφέρω», όπως είπε χαρακτηριστικά «για τρομοκρατία».
Ο κ. Κουίκ χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ το πιο συστημικό κόμμα της βουλής, ανέφερε ότι θέλει να ρίξει την κυβέρνηση χωρίς να έχει πρόγραμμα για να κυβερνήσει και πρόσθεσε ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν θα γίνουν ποτέ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Κουίκ έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι θα δώσει θετική ψήφο στην πρόταση μόνο γιατί θεωρεί πως πρέπει να πάμε σε εκλογές προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας και εθνικού σκοπού και όχι για το λόγο για τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τη δυσπιστία προς την κυβέρνηση.
Είναι η πρώτη φορά που ο κ. Κουίκ επιτίθεται με τέτοια σφοδρότητα κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Η διαφοροποίησή του από όλους τους βουλευτές του κόμματος ήταν εμφανής, ενώ στους διαδρόμους της βουλής, βουλευτές σχολίαζαν ότι με αυτή την τοποθέτηση θέλει να δείξει τη διαφωνία του με την πολιτική που ακολουθεί ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος σε τακτά χρονικά χρονικά διαστήματα έχει μιλήσει για μετεκλογική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.
Παντως εάν επιβεβαιωθεί η πληροφορία μας και ο Καμμένος προχωρήσει στην διαγραφή του Κουίκ, είναι πολύ πιθανό στο τέλος,  ο Σαμαράς αντί να έχει κοινοβουλευτικές απώλειες να αυξήσει τελικά και την δύναμη των βουλευτών που στηρίζουν την κυβέρνηση του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: