ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.11.13

Η ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ... "ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ"

ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ 
Τον Οκτώβριο του 2013 μιλούσε για πρωτογενές πλεόνασμα 2,6 δισ. ευρώ. Χθες δήλωσε ότι το πλεόνασμα ανέρχεται σε 400 εκατ. ευρώ. Παρότι θα ήταν εξαιρετικά θετικό για τις επιδόσεις της Ελλάδας να το πετύχουμε, με αυτές τις αστείες δηλώσεις ο κ. Σταϊκούρας, γκρεμίζει την αξιοπιστία της ελληνικής κυβέρνησης.

Στις 10 Οκτωβρίου 2013 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών έλεγε:

«Στα 2,6 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα σε επίπεδο της Κεντρικής κυβέρνησης στο εννεάμηνο. Εξαιρώντας τα κέρδη από τα ομόλογα της ΕΚΤ το πρωτογενές πλεόνασμα...
διαμορφώνεται σε 1,1 δισ. ευρώ» δήλωσε ο Χρήστος Σταικούρας στο «Reuters».
Σε χθεσινή του ομιλία έλεγε άλλα:
Την εκτίμησή του για μικρό αλλά βιώσιμο πρωτογενές πλεόνασμα, ύψους, τουλάχιστον, 400 εκατ. ευρώ, με συντηρητικές εκτιμήσεις, επίδοση που σε όρους κυκλικά διορθωμένου πρωτογενούς πλεονάσματος είναι η υψηλότερη μεταξύ όλων των κρατών-μελών της ευρωζώνης, διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, στην ομιλία του σε εκδήλωση του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) με θέμα «Προκλήσεις και Προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας».
Ας σημειωθεί ότι αν υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα ή όχι θα διαπιστωθεί από τα ευρωπαϊκά όργανα τον ερχόμενο Απρίλιο, όπως δήλωσε πρόσφατα ο Ολι Ρεν.
Τι λέει για την ανεργία
Στη χθεσινή του ομιλία ο κ. Σταϊκούρας διαπίστωσε και ανακοπή της ανεργίας, χωρίς να αναφέρει ότι αυτό οφείλεται στα εποχικά τουριστικά επαγγέλματα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Σταϊκούρας επισήμανε την εκτίμηση ότι η αυξητική δυναμική της ανεργίας ανακόπτεται, καθώς ο ετήσιος ρυθμός αύξησης των ανέργων έχει μειωθεί σημαντικά από τα μέσα του 2012, από 42,8% που ήταν τον Ιούλιο του 2012 περιορίστηκε στο 10,1% τον Ιούλιο του 2013, υποδηλώνοντας ότι δύναται να σταθεροποιηθεί και υπό προϋποθέσεις να μειωθεί, ενώ έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι η ύφεση επιβραδύνεται και διαψεύδει τις αρχικές εκτιμήσεις. Η αρχική πρόβλεψη ήταν για ύφεση 4,5% εφέτος, ενώ σήμερα αυτές οι εκτιμήσεις έχουν αναθεωρηθεί επί τα βελτίω, καθώς η ύφεση υπολογίζεται να κλείσει στο 4%.

Και μεγαλόστομες διακηρύξεις
Οι θετικές αυτές ενδείξεις είναι μικρού μεγέθους μπροστά στο τεράστιο μέγεθος θυσιών της κοινωνίας, πρόκειται, όμως, για θετικές ενδείξεις, που ήταν αποτέλεσμα της απόφασης της κυβέρνησης συνεργασίας το καλοκαίρι του 2012 να επιταχύνει ώστε να βγει η χώρα το ταχύτερο δυνατόν από το ανηφορικό τούνελ, στο οποίο είχε βρεθεί, επισήμανε ο κ. Σταϊκούρας. Ανέφερε, δε, ότι οι ενδείξεις αποτελούν εφαλτήριο για την επίτευξη βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων στόχων και την αντιμετώπιση νέων προκλήσεων.
Από iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: