ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.11.13

Εκβιαστικό μήνυμα των Γερμανών, σε Σαμαρά και Τσίπρα, μέσω Financial Times

mazi
Το δημοσίευμα των Financial Times που αναφέρεται σε ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας απ’ την Ευρωζώνη κάθε άλλο παρά τυχαίο ήταν. (δείτε εδώ ολόκληρο το δημοσίευμα)
Δημοσιεύτηκε την παραμονή της κρίσιμης συνάντησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την γερμανίδα Καγκελάριο και το περιεχόμενο είναι καθαρά εκβιαστικό.
Εξ’ άλλου το υπογράφει ο μόνιμος ανταποκριτής της εφημερίδας στις Βρυξέλλες που θεωρείται ως κύριος εκφραστής των θέσεων του γερμανικού κατεστημένου.
Μέσα απ’ το επίμαχο άρθρο επιχειρείται να σταλεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα των Γερμανών τόσο προς τον Αντώνη Σαμαρά όσο και προς τον Αλέξη Τσίπρα αφού γίνεται εκτενής αναφορά και στον ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ουσία προειδοποιούν και τους δύο ότι στην περίπτωση που δεν συνεχιστεί η πιστή τήρηση του μνημονίου η Ελλάδα κινδυνεύει να βρεθεί εκτός ευρωζώνης.
Και για να γίνουν περισσότερο συγκεκριμένοι αναφέρουν ότι μια τέτοια εξέλιξη δεν ανησυχεί τις αγορές γιατί το σύνολο του δημοσίου χρέους βρίσκεται πλέον στα χέρια κρατών που έχουν βαρεθεί να πληρώνουν.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: