ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.11.13

Υπό αίρεση ο προϋπολογισμός. Αλλαγές προαναγγέλλει η Κομισιόν Ολα στον αέρα ώσπου να αποφανθεί η τρόικα και να δώσει το "ok".

Υπό αίρεση ο προϋπολογισμός. Αλλαγές προαναγγέλλει η Κομισιόν
Ενώ η κυβέρνηση καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες για να προβάλει μία θετική εικόνα δημοσιονομικών προοπτικών μέσα από τον προϋπολογισμό του 2014 και να επιτύχει συγκλίσεις με την τρόικα, η Κομισιόν σπεύδει να "βάλει τα πράγματα στη θέση τους", ξεκαθαρίζοντας ότι χωρίς  το "ok" της τρόικας όλα είναι υπό αίρεση.  Εμμέσως πλην σαφώς προαναγγέλλει μάλιστα - λίγες μόλις ώρες μετά την κατάθεση του προϋπολογισμού - ότι θα γίνουν αλλαγές σε επιμέρους στοιχεία και προβλέψεις. Με ενδιαφέρον αναμένονται τώρ οι "γνωματεύσεις", οι παρατηρήσεις και οι υποδείξεις των τροϊκανών, οι οποίοι εκφράζουν εντστάσεις και αμφιβολίες κυρίως ως προς την απόδοση επιμέρους μέτρων και το ύψος το πρωτογενούς πλεονάσματος που μπορεί να επειτευχθεί την επόμενη χρονιά.
Τις απόψεις και τις προθέσεις της Κομισιόν διερμήνευσε ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Όλι Ρεν, τονίζοντας ότι "ορισμένα στοιχεία του ελληνικού προϋπολογισμού που κατατέθηκε την Πέμπτη ίσως είναι υπό αίρεση" ώσπου να ελεγχθούν από τους εμππειρογνώμονες της τρόικας. Οπως είπε, πριν η τρόικα αποφανθεί και εγκρίνει τα πάντα, όλα είναι στον αέρα.
Το σχέδιο προϋπολογισμού που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή και θα αποτελέσει αντικείμενο μακρών συζητήσεων με τους τροικανούς, προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα 812 εκατ. ευρώ το 2013  και 2,95 δισ. ευρώ το 2014 (1,5% του ΑΕΠ). Για να «βγει» αυτό το νούμερο μετά τις αλλαγές στο φόρο ακινήτων (που συνεπάγονται μειωμένα έσοδα 2,65 δισ. ευρώ αντι 2,9 δισ.), «κόπηκαν» 200 εκατ. ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και μάλιστα στο σκέλος των έργων που συγχρηματοδοτούνται από την ΕΕ.
Οι προβλέψεις για τα βασικά δημοσιονομικό μεγέθη  έχουν "κοπεί και ραφτεί" κατά τρόπο που να δημιουργείται η εικόνα μιας συνεχούς βελτιούμενης κατάστασης. Με αυτόν τον τρόπο επιχειρείται να καλλιεργηθεί στην κοινή γνώμη η εντύπωση ότι η κυβερνητική προσπάθεια αποδίδει καρπούς, να πεισθεί η τρόικα "να βάλει νερό στο κρασί της" και εν τέλει να δημιουργηθεί κλίμα για να μπορέσει η Ελλάδα να βγεί πιο γρήγορα στις αγορές .
Οι προβλέψεις για δημοσιονομική βελτίωση και μεγάλο πρωτογενές πλεόνασμα βασίζονται σε εκτιμήσεις ότι θα υπάρξει εξοικονόμηση δαπανών από "νοικοκύρεμα' στην εκτέλεση του προϋπολογισμού, θα εξασφαλισθούν σηνμαντικά έσοδα από το κυνήγι της φοροδιαφυγής, όφελος 600 εκατ. ευρώ από παρεμβάσεις του υπουργείου Εργασίας,  3,4 δισ. από την απόδοση  δράσεων που έχουν αναληφθεί στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων των τελευταίων ετών,  περίπου 270 εκατ. ευρώ από την επιβολή τέλους παραμονής και πλόων, από φόρο υπεραξίας, φορολόγηση αποθεματικών κλπ. 


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: