ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.11.13

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ:To αντιρατσιστικό συνιστά εμπαιγμό...

"Η κυβερνητική πρόταση συνιστά εμπαιγμό" τονίζουν σε κοινή τους δήλωση η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Βασιλική Κατριβάνου, για το ...
φερόμενο-όπως υποστηρίζουν- αντιρατσιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

"Με δεδομένη τη σταθερή ροπή μελών της Κυβέρνησης και του ίδιου του Πρωθυπουργού στο ρατσισμό, την ξενοφοβία και τη μισαλλοδοξία, κυβερνητική ροπή που έχει στηλιτευθεί από Ευρωπαϊκά και εγχώρια θεσμικά όργανα (Έκθεση του Επιτρόπου του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα κ. Νιλς Μούιζνιεκς, Ειδική Έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη «Το φαινόμενο της ρατσιστικής βίας στην Ελλάδα και η αντιμετώπισή του»), είναι πρόδηλο ότι η Κυβέρνηση αναζητεί διεξόδους και προσχήματα, που όμως δεν συνιστούν απαντήσεις στον ρατσισμό, την ξενοφοβία και τη μισαλλοδοξία, ούτε συμβάλλουν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση του ρατσιστικού εγκλήματος", επισημαίνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.



Ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζουν, από τις 4 Ιουνίου 2013, έχει καταθέσει ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη πρόταση νόμου, την οποία η Κυβέρνηση έκτοτε παραπέμπει στις Ελληνικές Καλένδες.

Αρχικώς, εξηγούν, "πάγωσε κάθε σχετική συζήτηση με διαρροές ότι «το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο είναι επαρκές», γεγονός που εμφανίστηκε να προκαλεί τριγμούς στην τότε «τρικομματική». Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 από μέλος της Χρυσής Αυγής, μόνη «θεσμική» απάντηση της Κυβέρνησης ήταν ο προγραμματισμός της συζήτησης των τεσσάρων προτάσεων νόμου που είχαν υποβληθεί από κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΝΔ) σε συνεδρίαση μίας ώρας στις 3/10/2013 στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, που τελικά αναβλήθηκε με αίτημα του Υπουργού κ. Αθανασίου, προκειμένου να κατατεθεί άμεσα («εντός της επόμενης εβδομάδας», δηλαδή μέχρι 11/10/2013) πλήρης και επεξεργασμένη κυβερνητική πρόταση, με συνεκτίμηση των εκκρεμών, από πολλών μηνών, προτάσεων νόμου των κομμάτων".



Όπως αναφέρουν, "τελικώς, και μετά από περιοδικές διαρροές προς τον Τύπο περί «επικείμενης» κατάθεσης του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, ο Υπουργός κατέθεσε, μόλις χθες, 20/11/2013, την νομοθετική πρόταση της Κυβέρνησης «για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας», η οποία αποτυπώνει την έλλειψη πολιτικής βούλησης για την καταπολέμηση του ρατσιστικού εγκλήματος".

"Η κυβερνητική πρόταση συνιστά εμπαιγμό. Δεν μπορεί να εμφανίζεται ως προϊόν πολύμηνης εργασίας και επεξεργασίας, αλλά μόνο ως αποτέλεσμα εσωκομματικών διεργασιών και ενδοκυβερνητικών ισορροπιών. Με ισορροπισμούς και ακροβασίες, όμως, δεν χαράσσεται υπεύθυνη πολιτική. Η Κυβέρνηση καλείται να καταδικάσει το ρατσισμό, ακόμη και όταν προέρχεται από την ίδια. Και, δυστυχώς, δεν το κάνει" σημειώνουν χαρακτηριστικά καταλήγοντας οι κυρίες Κωνσταντοπούλου και Κατριβάνου...


Δεν υπάρχουν σχόλια: