ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.11.13

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!! "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ" Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ "ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ" VIDEO

Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΕΛΗ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΦΟΒΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ "ΑΓΩΝΙΑΣ" ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ.
 
ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ :ΠΡΟΣΟΧΗ:ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ" ΘΕΣΜΟΥΣ

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΕΠΙ ΓΑΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΥΣΗ ΝΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ   ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ Ο "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΩΣ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ...ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΦΟΥ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΤΥΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ!! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΗΜΑΓΜΈΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΎΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ  ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: