ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.12.13

Εύθραυστη η κυβέρνηση, έμεινε με 152 βουλευτές


 Εύθραυστη η κυβέρνηση, έμεινε με 152 βουλευτές

Σε αναδιάταξη δυνάμεων και ισχυροποίηση εσωκομματικών μετόπων οδηγεί η διαγραφή του "ανυπάκουου" Βύρωνα Πολύδωρα. Αν και ο πρωθυπουργός επέμεινε στη σκληρή γραμμή που επιβάλλει μηδενική ανοχή στις διαφοροποιήσεις, τώρα γίνεται αιχμάλωτος εύθραυστων εσωκομματικών ισορροπιών, όπως και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Η απώλεια του Βύρωνα Πολυδωρα περιορίζει την κυβερνητική πλειοψηφία στους 152 βουλευτές, ενώ διαψεύδει τον Αντώνη Σαμαρά που δήλωνε προς τους Ευρωπαίους και σε συνεντευξεις του ότι ακόμα και να υπάρξουν διαρροές αυτές θα αναπληρωθούν από νέο αίμα.
Κάτι τέτοιο δεν έγινε κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου, το οποίο είχε τελικά ως αποτέλεσμα τη συρρίκνωση της κυβερνητικής πλειοψηφίας, εξέλιξη που αποτελεί πλήγμα στην αξιοπιστία του ίδιου του πρωθυπουργού.
Όλα αυτά ενώ το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας θυμίζει καζάνι που βράζει. Βουλευτές και κομματικά στελέχη έχουν στοποιήσει τον Γιάννη Στουρνάρα, ενώ κινήσεις του Μαξίμου τα τεευταία 24ωρα αφήνουν ακάλυπτο τον υπουργό Οικονομικών, ενώ φαίνεται μια προσπάθεια να τον "βγάλουν φοσάιντ".
Το Μέγαρο Μαξίμου ωστόσο, εκτιμά, ότι δεν θα υπάρξουν άλλα προβλήματα, καθώς θα βρίσκονται θετικές ψήφοι από τη δεξαμενή των ανεξάρτητων βουλευτών για να στηρίζουν το κυβερνητικό έργο.

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: