ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.12.13

ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!! ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΦΕΣΩΝΟΥΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΣ!!!!



Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕφορίαΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ  ότι θα ξεκινήσει άμεσα τις κατασχέσεις σπιτιών και μισθών. 
Το υπουργείο ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ  ανακοίνωσε ότι θα χρεώνει πλέον πανωτόκια, αντικαθιστώντας τις έως τώρα μηνιαίες προσαυξήσεις του 2,5%. 
Ετσι τα χρέη θα διογκώνονται και οι απαιτήσεις του Δημοσίου προς ιδιώτες εκτοξεύονται, δημιουργώντας πρακτικά νέα γενιά ανείσπρακτων οφειλών, αλλά εξυπηρετώντας το στόχο για λογιστική αύξηση των δημοσίων εσόδων. Η ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΗ  ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών προσπαθεί να πιάσει τους στόχους για τα Δημόσια έσοδα με λογιστικές υποσχέσεις, στις οποίες η τρόικα έχει εναντιωθεί υποστηριζόντας ότι η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί.
Το νέο ποινολόγιο της Εφορίας
•Για οφειλές που βεβαιώνονται από το νέο έτος καταργούνται οι μηνιαίες προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής 2,5% και τη θέση τους παίρνει η επιβολή μηνιαίων τόκων και προστίμων
•Oφειλή που είναι ληξιπρόθεσμη για διάστημα 2 μηνών θα επιβαρύνεται με υψηλό πρόστιμο 10%, ενώ θα επιβάλλονται και τόκοι
•Για ληξιπρόθεσμες οφειλές ενός έτους το πρόστιμο θα αυξάνεται στο 20% και δύο ετών στο 30%.
•Με τόκους και πρόστιμα θα επιβαρύνονται και τα έσοδα υπέρ ΟΤΑ, Ειδικών Ταμείων και Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου τα οποία που συνεισπράτονται με τα δημόσια έσοδα από τις εφορίες.
•Επίσης σύμφωνα με το νομοσχέδιο ο οφειλέτης από το ποσό που καταβάλλει για την αποπληρωμή του χρέους του πρώτα ξεπληρώνει τα έξοδα είσπραξης και στη συνέχεια τους τόκους και το πρόστιμο και στο τέλος το αρχικό ποσό της οφειλής.
•Απαλλαγή από τις επιβαρύνσεις αυτές προβλέπεται μόνο για λόγους ανωτέρας βίας με αίτημα που υποβάλλεται προς τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων. Απαλλαγή από τις επιβαρύνσεις αυτές προβλέπεται και για τους στρατευμένους και τους ανηλίκους για όσο διάστημα στερούνται εκπροσώπησης και επί ένα εξάμηνο μετά την απόκτηση της.
•Στην περίπτωση πολλαπλών ληξιπρόθεσμων οφειλών ο φορολογούμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τη σειρά εξόφλησης των οφειλών του μόνο όταν έχει υπαχθεί σε ρύθμιση. Σε διαφορετική περίπτωση την επιλογή θα κάνει η Φορολογική Διοίκηση.
•Η φορολογική διοίκηση υποχρεωτικά θα κοινοποιεί ατομική ειδοποίηση (ταχυδρομικά, με ηλεκτρονικά μέσα ή με επίδοση μέσω δικαστικού κλητήρα), στον οφειλέτη στην περίπτωση κατάσχεσης της ακίνητης περιουσίας του για χρέη προς το δημόσιο. Υποχρέωση που δεν ισχύει για κατασχέσεις καταθέσεων κά.
•Όταν ΠΑΕ βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης τις οφειλές τρίτων προς αυτήν θα μπορεί να εισπράττει το δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: