ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.12.13

Τραγωδία…. Εύσημα και συγχαρητήρια στους κομματικούς βουλευτές που υπεράνω της Πατρίδος, του Συντάγματος και των νόμων, θέτουν το κομματικό συμφέρον.

Χθές η βουλή των Ελλήνων, μετά από συζήτηση, απέρριψε την πρόταση συστάσεως εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής για το θέμα των υποβρυχίων, διότι δεν υφίστανται παράνομες πράξεις.
Τούτο κατά την ταπεινή μου άποψη σημαίνει:
Ότι καλώς πληρώσαμε προκαταβολικώς το τίμημα για τα υποβρύχια τα οποία, μετά από χρόνια, δεν παραλάβαμε ποτέ.
Ότι καλώς χάσαμε τα 2,5 εκ. ευρώ και άλλα πολλά από την αθέτηση της παραδόσεως των υποβρυχίων από την εταιρεία.
Ότι αυτή τη στιγμή τα υποβρύχια πλέουν στις Ελληνικές θάλασσες, υπερασπίζοντας την ακεραιτότητα, την τιμή και την αξιοπρέπεια της Ελλάδος.
Ότι ο Σάφα, ο νέος ιδιοκτήτης των ναυπηγείων, καλώς ζητά νέες αποζημιώσεις από τον Ελληνικό δημόσιο, τις οποίες θα πληρώσει ο αισχρά φορολογούμενος Ελληνικός λαός, διότι οι άχρηστοι των πολιτικών, έχουν τις δικές τους παρανομίες και με ότι άλλο αυτό συνεπάγεται, να καλύψουν.
Ότι κακώς ο Άκης Τσοχαντζόπουλος είναι στη φυλακή.
Ότι τα ναυπηγεία σήμερα λειτουργούν.
Ότι τα δύο κόμματα ολετήρες και νεκροθάφτες της Ελλάδος συνεχίζουν απτόητα το καταστροφικό τους έργο.
Επί πλέον οφείλω να δώσω τα εύσημα και τα συγχαρητήρια στους κομματικούς βουλευτές που υπεράνω της Πατρίδος, του Συντάγματος και των νόμων, θέτουν το κομματικό  συμφέρον.

Τραγωδία…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: