ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.12.13

Μια μικρή λεπτομέρεια της φωτογραφίας της προσαγωγής του Λιάπη. Όμως ποιος ξεφτιλίζει ποιον;

Ο Μιχάλης Λιάπης οδηγείται στην Ευελπίδων. Αυτό βέβαια δεν είναι παράξενο. Πρώην υπουργός χωρίς δίπλωμα, πινακίδες και ανασφάλιστο ΙΧ.

του Στρατή Μαζίδη

Το περίεργο είναι ότι τον κρατούν δύο αστυνομικοί ενώ κάτω από το μπουφάν πρέπει να κρύβονται οι χειροπέδες, λες και πρόκειται για κανένα στυγερό εγκληματία για τον οποίο υπάρχει κίνδυνος απόδρασης ή επίθεσης σε κάποιον.

Το σύστημα ευτελίζει τελικά τους ίδιους τους ανθρώπους που το υπηρέτησαν πιστά αλλά πλέον δεν μετέχουν ενεργά σε αυτό.

Επίσης υπάρχει και η σημειολογία. Σιδηροδέσμιος και αγκαζέ ένας καραμπινάτος καραμανλικός. Διότι κακά τα ψέματα, αν ήθελαν κουκούλωναν την υπόθεση.

Απεναντίας όμως ο Μιχάλης άραξε μετά δίπλα στο Χασάν και τον Ιμπραήμ.

Αυτή είναι η μία πλευρά.

Η άλλη είναι του δακρύβρεχτου συλληφθέντος που ομολογεί σαν τη Μάρθα Βούρτση πως έσφαλλε και πρέπει να πληρώσει το τίμημα. Ότι έκατσε κι έφτιαξε πλαστή πινακίδα για να γεμίσει μια μπαταρία για ένα αμάξι που δε χρησιμοποιεί αλλά δεν είχε ούτε την παραμικρή σκόνη εγκατάλειψης.

Και το πληρώνει. Από το Κατάρ.

Τελικά ποιος ξεφτιλίζει ποιον;

Όπως επίσης και ποιος αποπροσανατολίζει ποιον...

Δεν υπάρχουν σχόλια: