ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.12.13

ΤΟ ΡΙΦΙΦΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!!!

 

Από την Πέμπτη τίθεται σε εφαρμογή η επίθεση στις καταθέσεις όσων έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, αφού με ένα κλικ η οικονομική υπηρεσία θα μπορεί να δίνει εντολή στην τράπεζα όπου ο οφειλέτης του Δημοσίου έχει λογαριασμό ώστε αμέσως να γίνεται κατάσχεση...
Οι τράπεζες από τη στιγμή που λαμβάνουν εντολή από το ΣΔΟΕ, την Εφορία ή την Οικονομική Αστυνομία είναι υποχρεωμένες να δώσουν τα στοιχεία και εντός 10 ημερών να προχωρήσουν στην κατάσχεση. Επί της ουσίας, η Γενική Γραμματεία Εσόδων και το ΚΕΠΥΟ θα αποστέλλουν ηλεκτρονικά μέσω ΤΕΙΡΕΣΙΑ στις τράπεζες τα...κατασχετήρια και αυτές ερευνώντας εάν υπάρχουν υπόλοιπα καταθέσεων του οφειλέτη, θα απαντούν θετικά, θα κατάσχουν τα ποσά που αντιστοιχούν στις οφειλές και θα τα αποδίδουν μέσω ΔΙΑΣ στο υπουργείο Οικονομικών.

Αν και τα σχετικά όρια για το ακατάσχετο μισθών και συντάξεων (25% για μισθούς- συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ) δεν αλλάζουν, είναι αξιοσημείωτο ότι καθ' όλη τη διαδικασία ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ υπουργείου Οικονομικών και τραπεζών, ΔΕΝ προβλέπεται υποχρέωση ενημέρωσης του άμεσα ενδιαφερόμενου, δηλαδή του οφειλέτη, καθώς προφανώς το υπουργείο Οικονομικών θεωρεί ότι φτάνει και περισσεύει το ειδοποιητήριο κατάσχεσης, που επιδίδεται πριν από την όποια διαδικασία. 

Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, ότι το ίδιο το υπουργείο δεν αποκλείει εκ προοιμίου το ενδεχόμενο να κατασχεθεί ποσό μεγαλύτερο της οφειλής, ενώ το πιο εξοργιστικό είναι ότι σε μια τέτοια περίπτωση αντί να ακολουθηθεί η αντίστροφη διαδικασία- δηλαδή να πιστωθεί ο τραπεζικός λογαριασμός με το επιπλέον ποσό που κατασχέθηκε- ο οφειλέτης θα πρέπει να τρέχει στη... Δ.Ο.Υ. για να εισπράξει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: