ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.12.13

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΝΩΔΑΛΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ


Ο Υπουργός Οικονομίας σε μια διευκρινιστική ομιλία του πριν από λίγο στο Κοινοβούλιο και απευθυνόμενος προς τους ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΌΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ: ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ..ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ?
Άρθρο 57 του Νόμου 4174/2013 («Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών»)
«Αν οποιοδήποτε ποσό φόρου δεν καταβληθεί το αργότερο εντός δύο (2) μηνών από την παρέλευση της νόμιμης προθεσμίας καταβολής, επιβάλλεται πρόστιμο ίσο με ποσοστό δέκα τοις εκατό (10%) του φόρου που δεν καταβλήθηκε εμπρόθεσμα. Αν το ποσό του φόρου καταβληθεί μετά την πάροδο ενός έτους από την εκπνοή της νόμιμης προθεσμίας καταβολής το παραπάνω πρόστιμο ανέρχεται σε είκοσι τοις εκατό (20%) του φόρου. Αν το ποσό του φόρου καταβληθεί μετά την πάροδο δύο (2) ετών από την εκπνοή της νόμιμης προθεσμίας καταβολής το παραπάνω πρόστιμο ανέρχεται σε τριάντα τοις εκατό (30%) του φόρου».
Η συγκεκριμένη διάταξη δεν είναι αυτή που έφερε προς ψήφιση στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών και για την οποία προκλήθηκε σάλος και παρέμβαση του πρωθυπουργού. Είναι νόμος του κράτους, ισχύει εδώ κι έξι μήνες και ψηφίστηκε από τους βουλευτές τον περασμένο Ιούλιο. Τους βουλευτές που τώρα «σκούζουν» στη Βουλή και απαιτούν την απόσυρσή της.
Το υπουργείο Οικονομικών έφερε την ίδια διάταξη με μια μικρή αναδιατύπωση που δεν αλλάζει την ουσία του νόμου, δηλαδή τα τσουχτερά πρόστιμα. Λέει η διάταξη που κατατέθηκε χθες: «Αν οποιοδήποτε ποσό χρέους δεν καταβληθεί το αργότερο εντός δύο (2) μηνών από την παρέλευση της ημερομηνίας που αυτό έγινε ληξιπρόθεσμο,  εκτός από τους τόκους του  πρώτου εδαφίου, υπολογίζεται πρόστιμο ίσο με δέκα τοις εκατό (10%) του χρέους που δεν καταβλήθηκε εμπρόθεσμα. Μετά την πάροδο ενός έτους, το πρόστιμο του προηγουμένου εδαφίου ανέρχεται σε είκοσι τοις εκατό (20%) του ποσού που οφείλεται και μετά την πάροδο δύο (2) ετών ανέρχεται σε τριάντα τοις εκατό (30%)».

ΟΡΘΟΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ... ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΕΡΕΙ ΕΠΑΞΙΑ,  ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΚΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΞ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: "ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: