ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.12.13

"ΑΝΗΣΥΧΙΑ".. ΛΕΕΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ!!..ΤΟ "ΒΕΒΑΙΟ".. ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΜΕ... "ΑΝΗΣΥΧΙΑ"


Ανησυχία προκαλούν οι δηλώσεις για κούρεμα καταθέσεων
Το «καυτό» θέμα του «κουρέματος» των καταθέσεων, ακόμα και των εγγυημένων, που επαναφέρουν διαρκώς στο προσκήνιο οι Ευρωπαίοι οι αξιωματούχοι προκαλεί ανησυχία και δημιουργεί ερωτήματα για την σκοπιμότητα των δηλώσεων.
Της Έφης Καραγεώργου.
Αλμούνια και Ντάιζελμπλουμ κάνουν ανοικτά λόγο για κούρεμα των καταθέσεων. Την ίδια ώρα ο διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος κ. Γιώργος Προβόπουλος κατηγορηματικά δηλώνει πως:
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει κούρεμα καταθέσεων στο προβλεπτό μέλλον, δεδομένου ότι οι τράπεζες δεν έχουν χρησιμοποιήσει ακόμα σημαντικά κεφαλαιακά αποθέματα και θα δημιουργήσουν και άλλα από την πώληση δραστηριοτήτων τους που δεν είναι αμιγώς τραπεζικές, επιτυγχάνοντας έτσι ένα σημαντικό και ταυτόχρονα αναγκαίο «μάζεμα».
Συγκεκριμένα ο Επίτροπος κ. Αλμούνια σε ερώτηση του ευρωβουλευτή Νίκου Χουντή για το αν επίκειται «κούρεμα» στις καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ, προκειμένου να «σωθεί» τράπεζα, απάντησε πως: «Κάθε κράτος μέλος έχει την εξουσία να αποφασίσει εάν θα εφαρμόσει πρόσθετα μέτρα καταμερισμού των επιβαρύνσεων».
Το θέμα επανέφερε και ο πρόεδρος του Eurogroup κ. Ντάισελμπλουμ καθώς όπως είπε στο CNBC: οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών συμφώνησαν ότι για την εκκαθάριση τραπεζών και για τον επιμερισμό του κόστους, θα υιοθετηθεί η διαδικασία bail-in τύπου Κύπρου, δηλαδή οι μεγαλοκαταθέτες θα κληθούν να στηρίξουν την τράπεζα μέσα από «κούρεμα» των αποταμιεύσεων τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ:ΒΟΜΒΑ ΑΛΜΟΥΝΙΑ: " ΝΑΙ !!! ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ" (ΒΙΝΤΕΟ) 

ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝ ΑΓΩΝΙΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΠΕΤΑΞΟΥΝ"



ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΡΙΕΤΉΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ .... ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: