ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.12.13

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ "ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΕ" ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔούλας

Κοινοβουλευτική ομάδα ΝΔ
 ΣΧΕΤΙΚΟ:Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΝΩΔΑΛΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Εκρηκτικό είναι το κλίμα στην Κ.Ο της ΝΔ. Ο πρωθυπουργός για ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ καθαρά λόγους "πέρασε" τόσο στην Κ.Ο. της ΝΔ όσο και στον λαό που είναι κρεμασμένος στα κάγκελα ότι δεν ΓΝΩΡΙΖΕ για την επικείμενη διάταξη για τα πρόστιμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών που περιείχε το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς και "ζήτησε" από το Στουρνάρα να την αποσύρει την ώρα που βουλευτές της ΝΔ διαφωνούσαν μεταξύ τους στο περιστύλιο της βουλής.
 Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας εξευτέλισε στην κυριολεξία τον ίδιο τον Πρωθυπουργό αλλά και την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ αφού κατέθεσε στην βουλή τον νόμο του Ιουλίου τον οποίο και ο ίδιος ο Σαμαράς ψήφισε  όπως και οι "αντάρτες" βουλευτές της ΝΔ!!! στον οποίο περιλαμβάνονται τα πρόστιμα για τις οφειλές στο δημόσιο. Κατόπιν αυτών οι κακές γλώσσες λένε ότι ο πρωθυπουργός εξέφρασε στον Στουρνάρα την δυσφορία του.
Όπως καταλαβαίνετε το κλίμα που δημιουργείται είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον υπουργό Οικονομικών και μετά τη διαφοροποίηση του Βύρωνα Πολυδωρα για τον ΕΝΦΙΑ γρίφο αποτελεί η στάση κάποιων βουλευτών στο νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: