ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.12.13

«Μήνυση στην τρόικα, κατά Πόουλ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ, στους Υπουργούς Οικονομίας, στην Γερμανία κλπ.»

Κατατέθηκε στις 10-12-2013 στην 29η Ανακρίτρια για την δικογραφία, που είναι στον Οικονομικό Εισαγγελέα με αρ. 13399Π/ ΕΟΕ 758/13...

Κυρίες, Κύριοι,

Αυτό που είχαμε πει ότι η «συνταγή για την Ελλάδα δεν ήταν η σωστή τώρα το παραδέχεται και το ΔΝΤ.

Το πρόβλημα είναι η δομή του Ευρώ. Το ευρώ δεν έχει κοινό ταμείο όπως το δολάριο. Έτσι η κάθε χώρα είναι εγκλωβισμένη σε ένα νόμισμα στο οποίο ΔΕΝ μπορεί να κάνει υποτίμηση και μπορεί μόνο να πάρει δάνειο από την Γερμανία για παράδειγμα με 4,% ενώ η ίδια Γερμανία το παίρνει με 0,25% και μας το μετα-δανείζει κερδίζοντας έως τώρα 75 δις ευρώ!-

Η Γερμανία χρεωστάει στην Ελλάδα, κατά τον Ζακ Ντελπλά, σύμβουλο του κ. Σαρκοζύ 757 δις ευρώ. Για εμάς η Γερμανία χρωστάει 1,3 τρις ευρώ. Επίσης η Γερμανία έκλεψε αρχαιότητες, 1 τρις ευρώ από την Ελλάδα και η δικαιοσύνη οφείλει να τα ζητήσει τώρα δια της δικαστικής οδού.

Άρα το ευρώ με την δομή που έχει συμφέρει μόνο την Γερμανία
και οι άλλες χώρες γίνονται σιγά -σιγά υποτελείς της Γερμανίας! Ένα νέο πολιτικό σύστημα αναδεικνύεται που γκρεμίζει της αστική κοινοβουλευτική Δημοκρατία και το Σύνταγμα και επιβάλλεται αθέμιτα και αντισυνταγματικά η νέο-τραπεζοδικατορία. Οι εισαγγελείς στο όνομα του Συντάγματος οφείλουν να προασπίσουν την αστική Δημοκρατία και το υπάρχον Σύνταγμα της Ελλάδας.

Σε απόρρητη εσωτερική έκθεση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και τους στόχους που έχουν τεθεί για το 2020, δόθηκε στην ΕΕ από το ΔΝΤ η έκθεση (βασικά στοιχεία της δημοσιεύει η Real News) που υποστηρίζει ότι "Είναι παρακτικά αδύνατον λόγω της ύφεσης της οικονομίας να εκπληρωθούν οι στόχοι του προγράμματος και πρέπει να βρεθούν άλλες λύσεις".

Το εκτελεστικό ταμείο του ΔΝΤ καλεί τους εταίρους ή να βρουν λύση ή να λύσουν το πρόγραμμα και να σταματήσουν τη χρηματοδότηση. Το άλλο πρόβλημα είναι η ανυπαρξία ανάπτυξης. Η Ελλάδα μόνο εισάγει και δεν εξάγει τίποτε. Για αυτό φταίνε όλοι οι Υπουργοί Οικονομίας της τελευταίας εικοσαετίας τους οποίους και μηνύουμε δια της παρούσης. ...

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012
ΔΝΤ προς ΕΕ: "Αποτύχαμε στην Ελλάδα"!

Το ΔΝΤ παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς με την "έκθεση στόχων" που παρέδωσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι στην Ελλάδα έχουν αποτύχει παταγωδώς! "Το ελληνικό οικονομικό πρόγραμμα που σχεδιάσαμε είναι πρακτικά αδύνατον να εφαρμοστεί καθώς και ως εκ τούτου απαιτείται παρέμβαση με στόχο την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του δημόσιου χρέους και τη συνέχιση της χρηματοδότησης" σημειώνεται στην έκθεση.

Σε απόρρητη εσωτερική έκθεση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και τους στόχους που έχουν τεθεί για το 2020, δόθηκε στην ΕΕ από το ΔΝΤ η έκθεση (βασικά στοιχεία της δημοσιεύει η Real News) που υποστηρίζει ότι "Είναι παρακτικά αδύνατον λόγω της ύφεσης της οικονομίας να εκπληρωθούν οι στόχοι του προγράμματος και πρέπει να βρεθούν άλλες λύσεις".

Το εκτελεστικό ταμείο του ΔΝΤ καλεί τους εταίρους ή να βρουν λύση ή να λύσουν το πρόγραμμα και να σταματήσουν τη χρηματοδότηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, δύο είναι τα σενάρια που κυριαρχούν στις Βρυξέλλες:

Το κακό σενάριο

Αν παρά τον επιπλέον χρόνο προσαρμογής η κυβέρνηση δεν φέρει ορατά αποτελέσματα, η ελληνική υπόθεση θα κλείσει άδοξα. Με μια αρνητική έκθεση η εταίροι θα διασπαστούν στο Συμβούλιο, δεν θα εκταμιεύσουν την επόμενη δόση στα τέλη Σεπτεμβρίου, το ΔΝΤ θα ανακοινώσει ότι αποχωρεί από το πρόγραμμα και θα ζητήσει τη διεθνή προστασία για να διακανονιστούν οι οφειλές της χώρας προς αυτό. Η Ελλάδα θα αναγκαστεί να κηρύξει στάση πληρωμών και να αποχωρήσει από το κοινό νόμισμα.

Το καλό σενάριο

Αν η κυβέρνηση καταφέρει να δρομολογήσει όλα όσα συμφώνησε με την τρόικα, τότε οι ελεγκτές θα συγγράψουν μια έκθεση με την οποία θα εισηγούνται τη συνέχιση του προγράμματος.

Το ΔΝΤ θα θέσει ως προϋπόθεση τη συνέχιση της χρηματοδότησης για το 2015 και οι Βρυξέλλες, έχοντας ολοκληρώσει την τραπεζική εποπτεία μέσω ΕΚΤ, θα υποσχεθούν ότι θα εντάξουν τα 50 δισ. του ελληνικού δανείου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών στο απευθείας πρόγραμμα του μόνιμου μηχανισμού (ESM).

Σε αυτή την περίπτωση το ΔΝΤ θα συναινέσει και η ΕΚΤ θα αναγκαστεί να δεχθεί κούρεμα από 20% έως 25% στα ελληνικά ομόλογα που κατέχει.

Αναλυτικότερα, οι ειδικοί της Τρόικας εκτιμούν πως σήμερα παραμένουν εκτός στόχων οι προσπάθειες για πάταξη της εισφοροδιαφυγής και της φοροδιαφυγής, αλλά κι αυτές ακόμα οι προβλέψεις της ίδιας της τρόικας για την αποδοτικότητα του μέτρου αύξησης των εσόδων μέσω της εκτίναξης του ΦΠΑ στην εστίαση από το 13% στο 23%.

Καθυστερήσεις διαπιστώνονται και στο μέτωπο της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, η οποία, αντί για εξοικονόμηση 173 εκατ. ευρώ, οδήγησε σε μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης κατά 138 εκατ. ευρώ.

Το ότι έχουν αποτύχει σε όλες τις προβλέψεις τους και όλες οι συνταγές τους έχουν καταλήξει στην εξαθλίωση των πολιτών και στην καταβύθιση της οικονομίας, αυτό δεν απασχολεί το ΔΝΤ, αλλά ίσως αυτός ήταν ο βασικός τους στόχος. Όπως έχει δηλώσει και η Α. Μέρκελ "Πρέπει να πονέσει η Ελλάδα με βαθιά ύφεση πρώτα για να καταφέρει να βγει από το τέλμα"!

ΕΥΘΥΝΕΣ

«Πολιτική ευθύνη έχουν όλες οι κυβερνήσεις, από τη δικτατορία και εδώ, τουλάχιστον. Καμία κυβέρνηση από την επομένη της πτώσης της δικτατορίας, ούτε του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ούτε του Ανδρέα Παπανδρέου, ούτε πολύ περισσότερο οι μετέπειτα, δεν έβαλαν ούτε ένα λιθαράκι για να φτιάξουν αυτό το κράτος. Όλες οι πολιτικές είναι περασμένες σε ξένα χέρια και η εξωτερική και η πολιτική κ.λπ. Η μόνη που είναι στα χέρια μας είναι να φτιάξουμε το σπίτι μας, κι αυτό καμία κυβέρνηση δεν θέλησε να το αγγίξει. Θέλησε να το αφήσει καλύβα, ερειπωμένο, να στάζει από παντού, για να μας φτάσει σήμερα στο χείλος του γκρεμού. Γιατί αυτό μας οδήγησε στο χείλος του γκρεμού. Κι αυτό το χείλος του γκρεμού ζούμε σήμερα όλοι οι Έλληνες».

(Απόσπασμα από την ομιλία του καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου Γιώργου Κασιμάτη στον ΔΣΑ)Ευθύνες έχουν και λειτουργοί της Εισαγγελίας και της Δικαιοσύνης για τα πολλά σκάνδαλα που αρχειοθετήθηκαν και κανένας δεν πλήρως.

Επίσης εκατοντάδες εκατομμύρια έφυγαν στο εξωτερικό παράνομα και κανείς δεν τα αναζήτησε. Αυτά τα χρήματα των πλουσίων τα συλλέγουν οι διεθνείς τοκογλύφοι και δανείζουν την Ελλάδα μέσω των μνημονίων. Με άλλα λόγια μας δανείζουν τα λεφτά μας, που έχουμε κρυφά και παράνομα στο εξωτερικό και από πάνω μας έχουν και υποτελείς. Για να συνεχίζεται ο δανεισμός και η υποτέλεια, σκόπιμα δεν υπάρχει πλάνο ανάπτυξης και σκόπιμα δεν εκμεταλλευόμαστε τον ορυκτό πλούτο μας.

Μηνύουμε τους καταγγελλόμενους για εσχάτη προδοσία οικονομικής υφής και μετά πολιτικής υφής, απάτη, παράνομες ενέργειες για την υποτέλεια της χώρας, και τους εξωτερικούς τροικανούς Πόουλ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ, για παράνομη επέμβαση που οδηγεί σκόπιμα στην οικονομική εξασθένιση της Ελλάδας και τους κατηγορούμε ως πράκτορες με στόχο την παράδοση της Ελλάδας σε εξωτερικούς δυνάστες.

Έως σήμερα έχουν δολοφονηθεί – αυτοκτονήσει περίπου 5.000 άτομα για τα δάνεια από τους τοκογλύφους και κατηγορούμε τους ανωτέρω για δολοφονία και γενοκτονία των Ελλήνων, βάσει των διεθνών Συνθηκών και του Συντάγματος..

Στουρνάρας σε τρόικα:Δώστε τα κλειδιά στον Τσίπρα

Στα άκρα έφτασαν οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα. Είναι τέτοια η ένταση που δημιουργήθηκε στις τέσσερις ημέρες που βρίσκονται οι Πόουλ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ στην Αθήνα που ο συνήθως αισιόδοξος υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας τους είπε στην πρώτη κιόλας συνάντηση:

"Mη μας πιέζετε άλλο. Αν θέλετε και άλλα μέτρα, τότε πάρτε τα κλειδιά του υπουργείου Οικονομικών και δώστε τα στον Τσίπρα... Να σας δώσω το τηλέφωνο του Τσακαλώτου (σ.σ. βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με σπουδές στην Οξφόρδη ) να συζητάτε μαζί του".

Πηγή:Βήμα της Κυριακής

Για του ανωτέρω λόγους και βάσει των νόμων 4022/11, περί διαφθοράς στο δημόσιο τομέα και Νόμος 3849/2010 περί εγκλημάτων στην υπηρεσία και προστασία μαρτύρων, παρακαλώ Προστασίας Μάρτυρα Δημοσίου Συμφέροντος».

Μάρτυρες
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΜΑΡΙΑΣ ΝΟΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,
ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ ΑΛΕΑΝΔΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Με τιμή
Ο Αιτών
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννης

stoxasmos-politikh.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: