ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.1.14

Έρχονται νέα μέτρα €2+1 δισ. Εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με τρόικα. Παρέμβαση και του Γέρουν Ντάισελμπλουμ

 
Διευρύνονται ώρα με την ώρα τα σημεία τριβής της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα, η άφιξη της οποίας αναβάλλεται διαρκώς, για την ολοκλήρωση της έκθεσης προόδου του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής και την αξιολόγηση του χρέους. Μέχρι χθες όμως η τρόικα τοποθετούσε το δημοσιονομικό κενό στα 2-2,5 δισ. και η κυβέρνηση στο 1 δισ. Μετά τις δηλώσεις του Χρήστου Σταϊκούρα στους Financial Times το χάσμα που χωρίζει τις δυο πλευρές παραμένει σταθερό αλλά αυξάνεται σε απόλυτες τιμές. Όπερ σημαίνει ότι η κυβέρνηση αποτιμά την επίπτωση της απόφασης του ΣτΕ για τους ενστόλους στο 1 δισ. (450 εκατ. Ετησίως για το 2014-15), έτσι η Αθήνα αυξάνει τις δικές της εκτιμήσεις κατά 1 δισ., όπως θα πράξει και η τρόικα, η οποία τώρα θα ζητά συνολικά μέτρα 3 δισ.
Αν σε αυτά προστεθεί και η «κίτρινη κάρτα» που έβγαλε χθες στην Ελλάδα ο επικεφαλής του Eurogroup Ντάισελμπλουμ για τις μεγάλες καθυστερήσεις στην εν εξελίξει αξιολόγηση του προγράμματος από την τρόικα, τότε είναι προφανές ότι η διαπραγμάτευση ξεκινά με κακούς οιωνούς.
Οι απόψεις Ντάισελμπλουμ χτύπησαν καμπανάκι στην Αθήνα καθώς καταδεικνύουν τη μεγάλη απόσταση που υπάρχει στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα
Σύμφωνα με τον Ολλανδό πολιτικό, η κυβέρνηση δεν έχει εκπληρώσει τις προαπαιτούμενες δράσεις ώστε να καλύψει τις απαιτήσεις για την εκταμίευση των δόσεων για το τέταρτο τρίμηνο του 2013. Μάλιστα σημείωσε πως είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει η τρόικα στην Ελλάδα.
Οι απόψεις του κ. Ντάισελμπλουμ, οι οποίες όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg περιλαμβάνονται σε επιστολή του προς το ολλανδικό κοινοβούλιο, χτύπησαν «καμπανάκι» στην Αθήνα, καθώς καταδεικνύουν τη μεγάλη απόσταση που υπάρχει στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
Πάντως πηγές του υπουργείου Οικονομικών υποστηρίζουν πως το πιο πιθανό είναι οι κ. Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς να επιστρέψουν αμέσως μετά το Eurogroup της 27ης Ιανουαρίου. Παραδέχονται ωστόσο πως ακόμη δεν έχει ορισθεί διά της επίσημης οδού η σχετική ημερομηνία.
Στο οικονομικό επιτελείο υπογραμμίζουν ότι είναι υπερβολικές οι προβλέψεις της τρόικας για απώλειες φορολογικών εσόδων 300 εκατ. ευρώ από τη διατήρηση του χαμηλού ΦΠΑ στην εστίαση και 400 από τις αλλαγές στη φορολογία ακινήτων.
Σημειώνουν δε ότι η ανοδική τάση που καταγράφεται τους τελευταίους μήνες στα έσοδα θα διατηρηθεί και εντός του 2014 μειώνοντας το κενό.
Απόσταση παραμένει και για το δημοσιονομικό κενό του 2015.
Το υπουργείο το προσδιορίζει στο 1 δισ. ευρώ ενώ η τρόικα φέρεται να μιλά για 2 δισ. ευρώ. Για τις παρεμβάσεις του 2015 δεν υπάρχει υποχρέωση να προσδιοριστούν συγκεκριμένα μέτρα, αλλά μόνο «περιοχές» παρεμβάσεων οι οποίες θα συμπεριληφθούν στο νέο Μεσοπρόθεσμο.
 
 
info by sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: