ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.1.14

Καψούρα με το Σαμαρά η Ασημακοπούλου, περιέγραφε μια ανύπαρκτη Ελλάδα


του Στρατή Μαζίδη

Η χθεσινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα καθώς ακούσαμε αξιόλογες απόψεις (Κατσανέβας, Δελαστίκ, Τράγκας, Βαρουφάκης) αλλά και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου (Ασημακοπούλου, Σκουρλέτης).
Η κα Ασημακοπούλου είναι κατά την άποψή μου μια αρκετά επικίνδυνη περίπτωση πολιτικού καθώς σε αυτή βλέπουμε την επόμενη φουρνιά πολιτευτών οι οποίοι δεν έχουν άποψη αλλά έχουν μάθει πολύ καλά τι πρέπει να λένε.
Η βουλευτής της ΝΔ ότι κι αν άκουγε χθες, επαναλάμβανε την ίδια απάντηση.
40χρονος άνεργος επιχειρηματίας “έχω χάσει € 300.000,00, θα σκοτώσω τη μάνα μου και τον πατέρα μου που με γέννησαν”.
60χρονος επιχειρηματίας στα Μεσόγαια “έκλεισαν οι 11 στις 12 επιχειρήσεις που ήξερα στην περιοχή. Όλες παρήγαγαν. Με τη δραχμή ήμασταν πολύ καλύτερα”.
19χρονη φοιτήτρια “εμείς τι φταίμε; Γιατί να εργαστούμε για 400 ευρώ;”
Η κα Ασημακοπούλου σε όλα αυτά απαντούσε το λεγόμενο πολιτικά ορθό (Politically correct) ότι έχουμε τις ευθύνες και μετά όμως μιλούσε το γλυκό προσωπάκι της έλαμπε και το στόμα της έβγαζε ταυτόχρονα μέλι καθώς αναφερόταν στον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος κάνει ότι μπορεί, έθεσε στόχο την μείωση της ανεργίας των νέων, το παλεύει με τους εταίρους, δε σημειώθηκε ούτε μια μεγάλη πυρκαγιά το καλοκαίρι (μάλλον σε άλλη χώρα βρισκόταν) και τέλος μας είπε ότι “συχωρέθηκε μεγάλο μέρος του χρέους”.
Μετά από όλα αυτά, μάλλον η κα Ασημακοπούλου είναι ερωτευμένη με τον πρωθυπουργό. Κι η παραπάνω φωτογραφία κινείται σε αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: