ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.14

Τρομάρα Βενιζέλου για την επίσκεψη Τσίπρα στην Ράϊκου και στο ΣΤΕ!


Λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με την Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς Ελένη Ράϊκου. Παρόντες στην συνάντηση ήταν επίσης οι εισαγγελείς των υποθέσεων διαφθοράς Πόπη Παπανδρέου, Αντώνης Ελευθεράτος και Ιωάννης Σέβης...

«Πέρα και έξω από μικροκομματισμούς και σκοπιμότητες απαίτηση όλων των πολιτών» είναι σύμφωνα με τον κ.Τσίπρα «η κάθαρση και η τιμωρία».

«Όποιοι έκλεψαν και διασπάθισαν δημόσιο χρήμα να τιμωρηθούν» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε «η προσπάθεια των εισαγγελέων είναι προσπάθεια εξυγίανσης του δημόσιου βίου»

Ο κ.Τσίπρας επεσήμανε πως μετά την «χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων της διαπλοκής με τα θαλασσοδάνεια του ΤΤ και τις μίζες από τα εξοπλιστικά παρατηρείται μια απώθηση και μια δυσπιστία των πολιτών στο δημόσιο βίο», για αυτό και η δικαιοσύνη όπως τόνισε θα πρέπει «αυτόνομη και ανεξάρτητη να επιτελέσει το έργο της»

Νωρίτερα ο κ.Τσίπρας συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Σωτήρη Ρίζο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόμενος από την κ.Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Σταύρο Κοντονή εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο θέμα της δικαιοσύνης, η οποία όπως είπε θα πρέπει απερίσπαστα και χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις να αφεθεί να επιτελεί το έργο της .

Ο κ.Τσίπρας τόνισε πως ο ίδιος έχει βαθειά πίστη ότι «η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης είναι ο πυλώνας του δημοκρατικού πολιτεύματος», υπογραμμίζοντας ωστόσο πως θα πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στους θεσμούς

«Τα τελευταία τρία χρόνια υπάρχει μια παρατεταμένη και διαρκής παραβίαση του συντάγματος σχετικά με την διαδικασία λήψης αποφάσεων με την δικαιολογία των εκτάκτων συνθηκών τις οποίες βιώνει η χώρα, όμως αυτό συνιστά στο βαθμό που γίνεται κατ εντολή της τρόικας, παραβίαση του σκληρού πυρήνα της κυριαρχίας της χώρας» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας την αμέριστη εμπιστοσύνη του στους θεσμούς, «η ορθή λειτουργία των οποίων μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην διαπραγμάτευση με τους εταίρους στον βαθμό που αυτοί αναγνωρίζουν ότι η Ελλάδα είναι κυρίαρχο κράτος».

Από την πλευρά του, ο κ.Ρίζος χαρακτήρισε "χρήσιμη και δημιουργική" την συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.(star.gr)

Εντύπωση προκάλεσε η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, που σαφώς καταδικνύει ότι ενόχλησαν σφόδρα οι επισκέψεις του Αλέξη Τσίπρα,και ιδιαίτερα η συνάντηση του με την Ράϊκου. Γράφει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τη συνάντηση του Α. Τσίπρα με τον Πρόεδρο του ΣτΕ και την Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Περίεργη θεσμικά η συνάντηση του Α. Τσίπρα με τον Πρόεδρο του ΣτΕ και κατά μείζονα λόγο η συνάντηση με την εισαγγελέα κ. Ράϊκου.

Οι δικαστικοί λειτουργοί δεν μπορούν να αρνηθούν μια συνάντηση που ζητείται, το θέμα είναι γιατί επιδιώκεται από τον κ. Τσίπρα η δημιουργία εντυπώσεων που δυσκολεύουν το έργο της Δικαιοσύνης.

Οι θεσμικοί παράγοντες της πολιτείας είθισται να συναντώνται με τους προέδρους των ανώτερων δικαστηρίων και τον Εισαγγελέα του ΑΠ εν σώματι καθώς και με τις διοικήσεις των δικαστικών ενώσεων».

Αν τον ενοχλούσαν τον Βενιζέλο, αυτή τη περίοδο, οι επαφές πολιτικών με θεσμικά όργανα της Δικαιοσύνης, θα περιμέναμε και ανακοινώσεις, όταν το Πρωθυπουργικό γραφείο καλούσε τους εισαγγελείς να παρέμβουν, και οι δεύτεροι "ως δια μαγείας", ανταποκρινόντουσαν"

Τότε ο Ευάγγελος, δεν είχε πρόβλημα, αλλά σήμερα ενοχλήθηκε σφόδρα.....Γιατί, απλά είναι τόσο μπλεγμένος σε διάφορες υποθέσεις που μυρίζουν "σκάνδαλα", και την ίδια στιγμή, αυτός και η κυβέρνηση του, ετοιμάζονται να μας χαιρετήσουν!

\

καφενειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: