ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.1.14

ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ


 


Σειρά από φόρους και άλλα ασήκωτα χαράτσια καλούνται να πληρώσουν στην Εφορία τα λαϊκά νοικοκυριά, με διορία μέχρι την Παρασκευή 31 Γενάρη και με την απειλή των προστίμων με τα οποία θα βρεθούν αντιμέτωπα σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν.
Η προθεσμία αφορά φόρους που βεβαιώθηκαν από το φοροεισπρακτικό μηχανισμό στα προηγούμενα χρόνια (μέχρι και το 2013), ενώ αυξημένα ασήκωτα πρόστιμα θα επιβάλλονται με βάση τις διατάξεις του πρόσφατου νόμου που αφορούν τις οφειλές που βεβαιώνονται από την 1/1/2014 και στο εξής. Ειδικότερα, η προθεσμία αφορά δόσεις από χαράτσια πάνω στη λαϊκή κατοικία (ΕΕΤΗΔΕ) που έμειναν απλήρωτα και τα οποία μεταβιβάστηκαν από τη ΔΕΗ στην Εφορία, καθώς και δόσεις από το φόρο εισοδήματος που επιβλήθηκε με τις τελευταίες φορολογικές δηλώσεις (εισοδήματα έτους 2012). Το υπουργείο Οικονομικών αναζητά και τα τέλη κυκλοφορίας οχημάτων έτους 2014 τα οποία έμειναν απλήρωτα, με το πρόστιμο να φτάνει στο ύψος του τέλους κυκλοφορίας, ΦΑΠ παρελθόντων ετών κ.ά.

«Μπλόκο» στις γονικές παροχές ακινήτων έστησε εν τω μεταξύ το υπουργείο Οικονομικών στις περιπτώσεις που οι γονείς έχουν οφειλές στο Δημόσιο, ακόμα κι αν αυτές έχουν υπαχθεί σε διαδικασία ρύθμισης. Κλιμακώνοντας τους εκβιασμούς, αξιώνει την υποθήκευση είτε του ίδιου του προς μεταβίβαση ακινήτου είτε άλλης ακίνητης περιουσίας που τυχόν υπάρχει! Ως αιτιολογικό προβάλλεται η «διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου έναντι μελλοντικού κινδύνου απώλειας των οφειλομένων».
Εξάλλου, στη Φορολογική Επιτροπή του ΟΟΣΑ παρουσίασε χτες ο ΓΓ Δημοσίων Εσόδων, Χ. Θεοχάρης, τις πρόσφατες μεταρρυθμίσεις στη Φορολογική Διοίκηση, καθώς και τις αλλαγές στο φορολογικό νομοθετικό πλαίσιο (νέοι κώδικες Φορολογίας Εισοδήματος, Φορολογικών Διαδικασιών, Απεικόνισης Συναλλαγών κι Ενιαίος Φόρος Ακινήτων). Στόχος, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, είναι η «ενημέρωση της διεθνούς κοινότητας για τα εκσυγχρονιστικά επιτεύγματα της χώρας»...   
rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: