ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.1.14

Σάλος με τις δηλώσεις Γλέζου

 Τα αλλάζει τώρα ο Γλέζος: Ειρωνεία η δήθεν πρόταση συνεργασίας
Ένας μικρός «πανικός» επικράτησε ανάμεσα στα στελέχη της Κουμουνδούρου από τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος μιλώντας από το βήμα της Βουλής κατά τη ζήτηση του νομοσχεδίου του ΥΠΕΚΑ για πώληση του 66% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ.
Όπως ανέφερε ο κ. Γλέζος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, αν η Νέα Δημοκρατία εγκαταλείψει τη μνημονιακή της πολιτική, το κόμμα του δεν θα έχει αντίρρηση να συνεργαστεί μαζί της. «Αν η ΝΔ εγκαταλείψει την πολιτική της δεν έχουμε αντίρρηση να συγκυβερνήσουμε», είπε ο κ. Γλέζος σχολιάζοντας τα σενάρια περί δυνατότητας συγκυβέρνησης ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ.
«Όσον αφορά την πρόταση που μας γίνεται για συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, αποδεικνύει ακριβώς ότι δεν έχει πια τη δύναμη, την έχει χάσει και γι' αυτό ζητά να συγκυβερνήσουμε, να συγκυβερνήσει το ζενίθ με το ναδίρ. Δηλαδή θα εγκαταλείψει η κυβέρνηση την πολιτικού του δανεισμού; Θα εγκαταλείψει την πολιτική να αρπάζει από το λαό για να σώσει τις τράπεζες; Εάν ναι, εάν σκέφτεται να τα εγκαταλείψει όλα αυτά η κυβέρνηση, δεν πιστεύω αγαπητοί συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ να έχουμε αντίρρηση να συγκυβερνήσουμε με τη ΝΔ».
Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ, τα… μασάει ο Γλέζος
Η ομιλία του κ. Γλέζου προκάλεσε αναστάτωση στα έδρανα των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς το τελευταίο διάστημα στους διαδρόμους της Βουλής στήνονται πηγαδάκια, που κάνουν λόγο για αποδοχή της πρότασης για συγκυβέρνηση από τον Αλέξη Τσίπρα.  
Κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας τις προηγούμενες ημέρες να κλείσουν κάθε συζήτηση περί συνεργασίας με τη ΝΔ, χαρακτήρισαν «ανέκδοτο» τα περί «μεγάλου συνασπισμού».
Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, μιλώντας σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι στη Βουλή, ξεκαθάρισε ότι δεν συζητείται κάτι τέτοιο, ενώ σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκαν και αρκετά στελέχη. 
Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης απέδωσε τα σενάρια «στις δυνάμεις που καταρρέουν και ψάχνουν για συνενόχους», ξεκαθαρίζοντας ότι «εμείς δεν θα προστρέξουμε».
«Ήταν ειρωνεία»
Ξεκάθαρο τέλος στα φημολογούμενα σενάρια έδωσε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, ο οποίος έκανε λόγο για μία πρόσκληση στη συνενοχή, ενώ απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση προειδοποίησε ότι την «Πομπηία» θα τη ζήσει και θα τη χρεωθεί μόνη της.
Αφότου προκλήθηκε η αναστάτωση και ο κ. Γλέζος δέχτηκε πληθώρα ερωτήσεων έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι επρόκειτο για… ειρωνεία. «Όποιος δεν καταλαβαίνει την ειρωνεία είναι τουλάχιστον ηλίθιος», απάντησε ο κ. Γλέζος σε  όσους μίλησαν για διαφοροποίησή του από την κεντρική γραμμή του κόμματός του. 
«Μετατρέπουν την ειρωνεία σε δήθεν πρόταση συνεργασίας ή είναι παντελώς ανίκανοι να καταλάβουν την ειρωνεία -συνεπώς επικίνδυνοι- ή είναι τόσο πανικόβλητοι που πατάνε πάνω στην ειρωνεία για να βρουν σανίδα σωτηρίας», υπογράμμισε ο κ. Γλέζος.




sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: