ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.1.14

Ο Κάρας καίει τον "άσσο" του Σαμαρά!! Ότμαρ Κάρας: Η τρόικα πέθανε, αλλά θα μείνει στην Ελλάδα

Ότμαρ Κάρας: Η τρόικα πέθανε, αλλά θα μείνει στην Ελλάδα
Στο συμπέρασμα ότι η τρόικα «πέθανε» αλλά η Κομισιόν και η ΕΚΤ είναι ανέτοιμες και ανώριμες να εφαρμόσουν λύσεις που ακόμα και το «συντηρητικό» ΔΝΤ βλέπει ως αναγκαίες και επιτακτικές, καταλήγει ο επικεφαλής της επιτροπής ελέγχου της τρόικας, Ότμαρ Κάρας. Ο επικεφαλής της Επιτροπής έσπευσε να διαψεύσει τις ελπίδες της ελληνικής κυβέρνησης για αποχώρηση της τρόικας, αναφέροντας ότι μετά τον Μάιο η τρόικα θα υπάρχει μόνο στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου, όταν η τρόικα φύγει και από την Πορτογαλία μετά τον Μάιο θα μείνει μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο άρα πρέπει να οργανωθεί ένα νέο σύστημα με «κορμό» την Κομισιόν.
Ο Γάλλος Ευρωοβυλευτής, Λίεν Χοάνγκ Νγοκ, που συμμετέχει στην ίδια επιτροπή δήλωσε χθες ενώπιον της Ελληνικής Βουλής,   ότι σήμερα η ομάδα Κάρας είχε σύσκεψη με εκπροσώπους του ΔΝΤ στην Αθήνα οι οποίοι υποστήριξαν ότι το Ταμείο συζητά και υποστηρίζει ένθερμα την μείωση του ελληνικού δημοσίου χρέους.
Το προφανές συμπέρασμα είναι αυτό που έσπευσε να «αποτάξει» η ελληνική κυβέρνηση με δημόσιες δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αντώνη Σαμαρά, οι οποίοι χαρακτηρίζουν το χρέος βιώσιμο. Ο Γιάννης Στουρνάρας έχει κατ επανάληψη δηλώσει ότι ενδεχόμενο κουρέματος δεν υπάρχει, επικαλούμενος μάλιστα –με γλαφυρό τρόπο- και τα όσα του διεμήνυσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.


sofokleousin
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: