ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.1.14

Financial Times: Ο Στουρνάρας αρνήθηκε πρόταση του ΔΝΤ για νέο κούρεμα, με εντολή Σόιμπλε.


Απόδειξη πλήρους υποταγής της ελληνικής κυβέρνησης στα γερμανικά συμφέροντα κόντρα σε κάθε εθνικό συμφέρον, αποτελεί η αποκάλυψη που κάνουν οι Financial Times για την άρνηση του Γιάννη Στουρνάρα, κατόπιν εντολής Σόιμπλε, να αποδεχτεί πρόταση του ΔΝΤ για βαθιά αναδιάρθρωση χρέους.

Το δημοσίευμα των FT, επικαλείται ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης σε...
σημερινό του άρθρο στο προσωπικό του blog. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο τέλος του καλοκαιριού του 2012, το ΔΝΤ πίεζε για μια μεγάλη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους το συντομότερο δυνατόν.

"Δυστυχώς , υπήρχε μια εμπλοκή: Η ελληνική κυβέρνηση ήταν απρόθυμη να σφυρηλατήσει μια συμμαχία με το ΔΝΤ" αναφέρει ο Γ. Βαρουφάκης και επικαλείται απόσπασμα απο άρθρο των Peter Spiegel και Kerin Hope απο το χθεσινό φύλλο των Financial Times: "Πράγματι, ο κ. Στουρνάρας είπε ότι αντιστάθηκε στη πίεση της Κριστίν Λαγκάρντ και του Πολ Τόμσεν να ζητήσει απο τους άλλους ηγέτες της ευρωζώνης να δεχτούν νέο κούρεμα." Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Στουρνάρας δήλωσε στον Πολ Τόμσεν ότι "αυτό θα βοηθήσει πραγματικά την Ελλάδα αλλα ο Σόιμπλε μου είπε "ξεχάστε το". Για αυτό και δεν μπορεί να γίνει".



 koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: