ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.14

ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Αγριο κράξιμο Χρυσοχοϊδη (vid)

Τα χρειάστηκε για τα καλά ο υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του σήραγγα του Προφήτη Ηλία στην Αιτωλοακαρνανία.
Όπως μεταδίδει το cityvoice.gr μερίδα πολιτών διαμαρτυρήθηκε στον κ. Χρυσοχοΐδη για το γεγονός πως δεν έχουν λάβει ακόμα τις αποζημιώσεις για τις απαλλοτριώσεις της γης για να περάσει η Ιονία Οδός.
Οι απαντήσεις που έλαβαν δεν τους ικανοποίησαν και προκλήθηκε ένταση. Ο κ. Χρυσοχοϊδης μάλιστα έφτασε στο σημείο να τους πει πως αυτά του θυμίζουν τη Χρυσή Αυγή. Κάτι που εξαγρίωσε τους πολίτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια: