ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.2.14

Νέα έθιμα



(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακότικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)

Από 170 ευρώ σε 150 ευρώ μειώθηκε το μηνιαίο ποσό που θα παίρνουν οι βολευτές σωτήρες μας για τα κινητά τους.

Αυτό είναι ένα ύπουλο χτύπημα στην δημοκρατία μας. Πως θα στέλνουν τώρα μηνύματα οι βουλευτές μας στους ψηφοφόρους τους;

Πάλι καλά που δεν έγινε περικοπή και στον μισθουλάκο τους. Λίγο ακόμα και θα πήγαιναν στην ουρά στην Βαρβάκειο να φάνε ένα κομμάτι κρέας…

Αλλά και με ολάκερο τον μισθό όλο και κανένας Λιάπης θα πήγε μεταμφιεσμένος σε άπορο.

Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται.

Εξάλλου κατά την Πιπιλή, έθιμο ήταν. Κατάλαβες; έκαναν την πείνα έθιμο.

Ήρθαν κάτι Γερμανοί γιατροί για να μας πληροφορήσουν ότι κρυώνουμε, ότι πεινάμε ότι μένουμε άστεγοι… αλλά ούτε και με αυτήν την διαπίστωση πειστήκαμε. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι μας κάνει πλάκα ο Αντωνάκης με τον Μπένι και ότι από Δευτέρα όλα θα επανέλθουν σε φυσιολογικές καταστάσεις.

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι μας έκλεβαν οι κυβερνητικοί. Τώρα μάθαμε ότι μας έκλεβαν και οι Μη κυβερνητικοί. Καμιά ελπίδα…

Ο Αντωνάκης έδωσε   
εντολή να αλλάξουν τα πρόστιμα που θα έβαζε η εφορία σε όσους είχαν χρέη. Αυτά τα πρόστιμα ήταν λέει εξωπραγματικά.

Αυτά τα πρόστιμα τα είχε ψηφίσει ο Αντωνάκης μαζί με πεφτοσυννεφάκηδες βουλευτές του πριν από λίγους μήνες.

Μήπως δεν ήξεραν τι ψήφιζαν; Μήπως ο ιός χρυσοχοΐδη τους έχεις χτυπήσει όλους κατακέφαλα; Μήπως μας θεωρούν παντελώς ηλίθιους και μας δουλεύουν;

Και με ποια ισοδύναμα μέτρα θα μας εξοντώσουν; Μην περιμένεις να τα ακούσεις τώρα. Είναι η εποχή της αναπτύξεως και των πλεονασμάτων. Η εποχή που θα μας στείλουν τον λογαριασμό είναι μετά τον Μάη.

Βοήθα Παναγιά

Τα μαύρα μεσάνυχτα δεν τα εξαφανίζεις με νομικίστικες μπαρούφες. Μόνο ανάβοντας το φως διώχνεις το σκοτάδι.

Ο Τσίπρας με είπε διαπλεκόμενο…. Είμαι από αυτούς που λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πασοκοποιηθεί…. Ή μάλλον λέω ότι τείνει να γίνει το δίδυμο αδερφάκι της Νέας Πασοκρατίας.

Με την βοήθεια του Θεού ήρθε η ανάπτυξη… τώρα ας μας βοηθήσει η Παναγιά να την δούμε και εμείς.

Τρόικα: η αγία τριάδα του Αντωνάκη.

Η αστυνομία χρησιμοποιεί μόνο την νόμιμη βία. Για να μην σου πω ότι μόνο αμύνεται. Ιδιαίτερα από κάτι γυναίκες που χτυπάνε με μανία τα γκλοπ μέχρι να σπάσουν. Τα χέρια τους.

Όσο η Νέα Πασοκρατία θα βλέπει ότι πάει προς εξαφάνιση τόσο οι ζαρντινιέρες θα φεύγουν από την θέση τους και θα χτυπάνε πολίτες.

Με εντολή Σαμαρά θα απαγορευτούν οι ασθένειες για ένα μήνα. Μέχρι ο μπουμπούκος να φτιάξει το νέο σύστημα. Αυτό που θα έχει δυο κατηγορίες ασθενών. Των πλούσιων που θα μπορούν να προμηθευτούν φάρμακα και των φτωχών που θα τους διδάξει ο Σαμαράς την προσευχή μπας και τους σώσει ο Θεός.

Νόμοι αλλάζουν, ανάπτυξη έρχεται, η τρόικα θα βολευτεί αυτό το τρίμηνο με μέτρα ύπουλα, υποσχέσεις για δώρο Πάσχα στους ψηφοφόρους της ΝΔ, τι γίνεται εδώ; Μπας και έρχονται εκλογές;

Ο πασοκοφώτης γεμάτος περηφάνια για τις ροζ κορδέλες που έβαζε άρχισε να λέει ότι δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο.

Δηλαδή όλα αυτά που στήριζε όσο ήταν το τρίτο μέλος το μικρότερο στην τροϊκανική κυβέρνηση της Νέας Πασοκρατίας τι ακριβώς ήταν; Φιλολαϊκά κα αριστερά μέτρα;

Στα χρόνια του πετυχημένου Μιχαλολιάκου ο Πειραιάς έγινε άλλη πόλη. Έγινε Θεσσαλονίκη…

Σύμφωνα με γκάλοπ του Πρετεντέρ 6 στους 10 Έλληνες θέλουν πάση θυσία ευρώ.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο πιθανότητες. Ή ο Πρετεντέρ μαγείρεψε τα νούμερα ή οι ερωτώμενοι κάτι δεν κατάλαβαν στην ερώτηση.

Μάλλον θα κατάλαβαν αν θέλουν πάση θυσία ευρώ στην τσέπη τους που είναι άδεια. Και δολάρια να τους δώσεις πάλι ναι θα πούνε. Και δραχμές, και πέσος και όποιο νόμισμα. Αρκεί να έχουν…. Να μπορούν να ζήσουν.

Γιατί αν κάνει κάποιος την ερώτηση ως εξής: Θέλεις ευρώ και να πεθάνεις από την πείνα ή εθνικό νόμισμα και να ζεις αξιοπρεπώς;… τι απάντηση θα έπαιρνε;

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: