ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.2.14

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ "ΣΠΡΩΧΤΕΣ" ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΪΜΟΥ" ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ??

H πολιτική εξαπάτηση με λεφτά του λαού, είναι ποινικά κολάσιμη;



Είσαι πρώην “ειδικός σύμβουλος της πολιτικής ηγεσίας του Ελληνικού υπουργείου Υγείας” και θέλεις να προωθήσεις τις μπίζνες σου στον υπουργείο υγείας;
Κανένα πρόβλημα!
Βάζεις συνεργάτη σου να στείλει στον υπουργό πρόσκληση για...
ομιλία από ομάδα φοιτητών, και την παρουσιάζεις ως επίσημη εκδήλωση του πανεπιστημίου.
Έτσι και ο υπουργός κάνει δωρεάν διακοπές, και εσύ προωθείς τις δουλειές σου με το υπουργείο!
Εξαφάνισαν από το Ιντερνετ τα βιογραφικά τους, που αποδείκνυαν σχέση με το χώρο της υγείας, οι άνθρωποι πίσω από την επίσκεψη Γεωργιάδη στο Χάρβαρντ.
Όλο και πιο περιέργες πτυχές αποκτά η υπόθεση της υποτιθέμενης πρόσκλησης που δέχθηκε ο υπουργός υγείας από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, καθώς οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση επιχειρούν τα τελευταία 24ωρα να εξαφανίσουν τα στοιχεία τους από το Ιντερνετ
Αφού αποκαλύφθηκε ότι ο Γεωργιάδης χρησιμοποίησε χρήματα του ελληνικού δημοσίου για μια ιδιωτική επίσκεψη, αφού η πρόσκληση δεν έγινε από το πανεπιστήμιο αλλά από μια ιδιωτική λέσχη, στη συνέχεια ήρθε στο φως μια σειρά ύποπτων συμπτώσεων.
Όπως έγινε γνωστό, συντονιστής της...
εκδήλωσης ήταν ο Γιάννης Τσούτσιας, ο οποίος παρουσιάζεται μαζί με τον Γιώργο Τσαρούχα να ελέγχει μια ιδιωτική εταιρεία αναλύσεων, την EOS-project.
Το βιογραφικό του Τσαρούχα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς εμφανίζεται σαν πρώην «μέλος του ΔΣ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός» και «ειδικός σύμβουλος της πολιτικής ηγεσίας του ελληνικού υπουργείου Υγείας». Συγκεκριμένα αναφέρει ότι εργάστηκε «με την ηγεσία του υπουργείου για την αναδιάρθρωση του ελληνικού συστήματος υγείας» και συνεργάστηκε «στενά με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων» αλλά και ως σύμβουλος ιδιωτικών εταιρειών τροφίμων.
Μέχρι στιγμής όλα θα μπορούσαν να αποτελούν μια απλή σύμπτωση μέχρι τη στιγμή που οι Τσούτσιας και Τσαρούχας άρχισαν να σβήνουν μανιωδώς τα ίχνη τους από το Ιντερνετ. Αμέσως μετά την αποκάλυψη του υπουργικού φιάσκου, με την «πρόσκληση-μαϊμού» από το Χάρβαρντ, τα βιογραφικά εν λόγω κυρίων εξαφανίστηκαν από τη σελίδα τους στο EOS Project.

Δεν υπάρχουν σχόλια: