ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.2.14

«Ποιος κυβερνάει τη χώρα;»

Έξαλλος ο Πάνος Καμμένος με τον Σόιμπλε, κατηγορεί τον Πρωθυπουργό για ανοχή στις υποδείξεις των δανειστών…
Την έντονη αντίδραση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προκάλεσε η προτροπή του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να παραμείνει ο Γ. Στουρνάρας στη θέση του υπουργού Οικονομικών.
Ο κ. Καμμένος καλεί τον πρωθυπουργό να πάρει άμεσα θέση για το θέμα κάνοντας μάλιστα λόγο για προσβολή της Ελληνικής Δημοκρατίας.
«Ποιος κυβερνάει τη χώρα;»«Ποιος κυβερνά τη χώρα; Απαντήστε κ. Σαμαρά. Ο Σόιμπλε ζήτησε να παραμείνει υπουργός ο κ. Στουρνάρας,. Πώς δέχονται οι βουλευτές αυτή την προσβολή στην Ελληνική Δημοκρατία; Πρέπει όλοι να πάρουν θέση, με πρώτο εσάς κ. Σαμαρά».
Δεν είναι πρώτη φορά που οι δανειστές παρεμβαίνουν στα εσωτερικά της χώρας μας. Τα τελευταία χρόνια, είτε μέσω διαρροών είτε από επίσημα χείλη , οι δανειστές εκφράζουν τις προτιμήσεις τους, όχι μόνο για την ασκούμενη οικονομική πολιτική αλλά και για τα πρόσωπα που την ασκούν.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει όσα είπε πριν δύο χρόνια ο προκλητικός Όλι Ρεν, όταν σε ερώτηση του Ν. Χουντή «για ποιο λόγο και με ποια ιδιότητα παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας», ο Ευρωπαίος επίτροπος απάντησε προκλητικά «με την ιδιότητα του δανειστή»…
Οφείλει η ελληνική κυβέρνηση να δώσει μία απάντηση προς τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. και τα όσα καταγγέλλει για τον Σόιμπλε και τον κάθε Σόιμπλε, που τολμούν να υποδεικνύουν πώς θα χειριστεί τα εσωτερικά μας και ποιον θα επιλέξει ο πρωθυπουργός για τις νευραλγικές θέσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: