ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.14

Με την πλάτη στον τοίχο ο Βενιζέλος: Κανείς δεν θέλει να μπει στο ευρωψηφοδέλτιο



Δυστοκία παρατηρείται στην εξεύρεση των υποψηφίων στο ευρωψηφοδέλτιο της «Ελιάς» μετά το ναυάγιο στις συζητήσεις ΠΑΣΟΚ και «58».

Πλέον στη Χαριλάου Τρικούπη αναζητούν τρόπους να αποφύγουν το μούδιασμα από το πολιτικό διαζύγιο, ωστόσο σκοντάφτουν στην απροθυμία των μελών του να ενταχθούν στο ευρωψηφοδέλτιο. Είναι ενδεικτικό ότι ακόμη και στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου αποφεύγουν να πάρουν θέση και διαμηνύουν ότι θα είναι υποψήφιοι μόνο...
αν υπάρξει πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο με την συμμετοχή όλων των τάσεων και προσώπων, όπως η Φώφη Γεννηματά, ο Νίκος Ανδρουλάκης και «παπανδρεϊκοί».

Πάντως, υπήρξε συμφωνία ως προς το όνομα του νέου φορέα: Θα ονομάζεται «Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη» Στο ψηφοδέλτιο, κάτω από το όνομα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΕΣΚ) θα αναγράφονται όλα τα κόμματα και οι κινήσεις που μετέχουν στην σύμπραξη μαζί με τα σύμβολά τους. Πλέον, στην «Ελιά» συμμετέχουν μόνο το ΠΑΣΟΚ και η Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα του Α. Λοβέρδου και οι κινήσεις «Δυναμική Ελλάδα» (Μόσιαλος) «Νέοι Μεταρρυθμιστές», «Πρωτοβουλία Β», «Πολιτεία 2012», «Μπροστά».

Τα αιτία της αποχώρησης των 58 απο το ευρωψηφοδέλτιο της «Ελιάς- Δημοκρατική Παράταξη» - σύμφωνα με ορισμένα στελέχη τους - δεν βρίσκονται μόνο στον σταυρό και στην απροθυμία τους να κατεβούν λόγω της αναγνωρισιμότητας άλλων υποψηφίων και κυρίως του ΠΑΣΟΚ. Η βασική αιτία βρίσκεται στο ότι δεν λειτούργησε το σχέδιο τους για προσέγγιση συνεργασία με την ΔΗΜΑΡ. Όταν συνειδητοποίησαν πως έμειναν μόνοι με το ΠΑΣΟΚ ένιωσαν ότι «ταυτίζονται» με κάτι που δεν τους πάει.

Το διαζύγιο με το ΠΑΣΟΚ πάντως, προκάλεσε εσωτερική κρίση και στους «58» μια μερίδα των οποίων θα ανακοινώσει στην σημερινή συνεδρίαση εν ολομελεία ότι αποχωρούν και πως θα στηρίξουν την «Ελιά» μετέχοντας και στο ευρωψηφοδέλτιο.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Μόσχοβας
Από koolnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: