ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.2.14

Με μηνύσεις απαντούν απο το γραφείο Σαμαρά για το βίντεο που τον δείχνει μασκαρεμένο


ΝΕΥΡΙΑΣΕ Ο ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΝΤΥΘΗΚΕ ΣΑΜΑΡΑΣ
ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ


Το βίντεο κυκλοφόρησε με ταχύτητα φωτός, αφού απεικόνιζε τον σωσία του Αντώνη Σαμαρά σε μασκέ πάρτι των φοιτητικών χρόνων. Οι πρώτες αναρτήσεις στον…

 κυβερνοχώρο έκαναν λόγο για τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά και μάλιστα με την καλή συντροφιά του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου. Βέβαια, στο βίντεο ο άνδρας που μοιάζει με τον Αντώνη Σαμαρά δεν είναι ο πρωθυπουργός αλλά ένας φαρμακοποιός από την Πάτρα, ενώ η φυσιογνωμία του παρέπεμπε στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ήταν ένας γιατρός.
Η ηχηρή απάντηση όμως  έρχεται λίγες ώρες αργότερα φθάνει από τον προϊστάμενο του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργου Μουρούτη.

Σύμφωνα με το postin.gr, ο κ.Μουρούτης έστειλε mail γράφοντας: «Το πλαστό και συκοφαντικό βίντεο που έχετε αναρτήσει βρίσκεται ήδη στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ενώ αύριο θα υποβληθεί μήνυση και αγωγή στους διαχειριστές της σελίδας σας».

καφενειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: